nlc.hu
Sztárok
Pataki Attila: Nem csak sárkánylények, mindenféle űrlény létezik

Pataky Attila: Nem csak sárkánylények, mindenféle űrlény létezik

Pataky Attila volt a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor legújabb vendége, ahol döbbenetes részletességgel mesélte el találkozását egy földönkívülivel.

Az EDDA zenekar frontembere járt Hajdú Péternél, aki sok egyéb mellett arról is mesélt a műsorvezetőnek, hogy milyen élmény volt találkoznia egy földönkívüli élőlénnyel. A magyar rockzenészről mindenki tudja, hogy állítása szerint találkozott már idegen életformával, idén pedig a 20. UFO konferencián is részt vett. 

Pataky Attila: Nem csak sárkánylények, mindenféle űrlény létezik

„Amikor egy sárkánylénnyel szemben állsz és meggyőződésed, hogy nem álmodsz, hanem ez most – hogy mi a valóság? Na hát innen aztán kezdhetnénk tudod… És ott állsz, azt nem lehet elmondani semmivel. Egy ilyen sárkánylény három, három és fél méter magas, az nagyon kemény. Ha annak megpróbálsz a szemébe nézni, akkor mint a mesébe, elporladsz, elporadhatsz, mert olyan a tekintete” – árulta el a műsorvezetőnek. 

„És csak ilyen sárkánylények léteznek, ilyen emberszabásúak nincsenek?” – tette fel a kérdést Hajdú Péter. 

„Minden van!” – vágta rá a választ egy kis hezitálás után a vendége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top