nlc.hu
Sztárok
Borulhat Azahriah tripla telt háza

Borulhat Azahriah tripla telt háza, rengetegen szabadulnának a jegyeiktől

Tömegesen adják el az Azahriah-koncertek jegyeit.
Azahriah

Eddig arról szólt minden, hogy lehetetlen jegyet szerezni Azahriah nagykoncertjeire, most meg – néhány nappal a hétvégi buli előtt – tömegesen adják el a belépőket. A Tények Plusz szerint valami megváltozott, hogy sokan inkább már szabadulni akarnak a jegyeiktől, pedig fél évvel ezelőtt még “egymást taposták érte” az emberek.

“Akkor, amikor annyira drasztikusan megindultak a jegyvásárlások, akkor vélhetően a jegyüzérek is gondolkodtak abban, hú, de jó lesz ebből felvásárolni, és a későbbiekben jóval több pénzért eladni, tehát gyakorlatilag kereskedni vele. Azt gondolom, hogy ezek a jegyek jelentek meg most, jelen pillanatban az online szférában. Nem gondolom, hogy valaki ennyi idő alatt kiszeretett volna a produkcióból” – vélekedik Tabár Zoltán, zenei menedzser.

Véleménye szerint azok az emberek, akik jegyekbe fektették a pénzüket, azok kellően alaposan utánanéztek, hogy az általuk megvásárolt egyáltalán nem olcsó jegyet el fogják tudni adni a későbbiekben vagy sem. “Szóval szerintem ezek mind telt házas fellépések lesznek. Természetesen minden telt házas fellépésbe belefér pár százalék lemorzsolódás. Ez lehet betegség vagy egyéb ok kapcsán” – jegyezte meg Tabár. Mindenesetre mivel megvették a jegyeket, így hivatalosan telt házas mindhárom koncert.

Ami pedig a jelenlegi, hivatalos jegyértékesítést illeti, már csak pár szabad hely van mindhárom napra.

A fiatal énekes a jegymizéria ellenére gőzerővel készül a tripla koncertre, kedden már az Arénából jelentkezett be a csapatával:

“Most van az első nap, hogy itt próbálunk a Puskás Stadionban. Volt egy ezt megelőző két hónapos próba egy próbateremben. Most sem a színpadon próbálunk, mert még épülés alatt van, hanem a VIP-ben. (…) Gyakorlunk, professzionálissá tesszük a műsort, haladunk előre”.

Kiemelt fotó: Azahria a debreceni Nagyerdei Stadionban 2022. szeptemberében, MTI/Czeglédi Zsolt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top