nlc.hu
Sztárok
Durvát éjszakázott Kulcsár Edina és G.w.M

Durvát éjszakázott Kulcsár Edina és G.w.M

A gyerekeket lefektették, és amíg másvalaki felügyelte a kicsiket, ők egészen másnap reggelig talpon maradtak.

Készül G.w.M új videóklipje, derült ki Kulcsár Edina Instagram oldalán, a forgatás helyszíne pedig a Budapesttől nem messze, Acsaújlakon található Patay-kastély volt, ahova családjával együtt utazott a rapper. Az nem világos, hogy felesége ezúttal is szerepel a klipben, vagy csak lelki támogatást nyújtott, de az biztos, hogy miután a gyerekeket lefektették aludni, egészen másnapig meg sem álltak  a munkával.

A volt szépségkirálynő 24 órán át elérhető Instagram-történetében számolt be először egy 23:04, majd egy 02:13, ezután pedig egy 04:23 feliratú fotóval szemléltetve az idő múlását. Mint írja: „Hosszú távon biztosan nem tesz jót a kevés alvás, pedig már jó 10 éve nyomom, de legalább elmondhatom magamról, hogy ez idő alatt annyit éltem meg, mint más több 10 év alatt. És nekem többet érnek az élmények, mint hogy mindig tökéletesen kisimult legyen az arcom! Majd időskoromban pihenek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top