nlc.hu
Sztárok
Egy szál virágban mutatta testét Zimány Linda

Egy szál virágban mutatta meg testét Zimány Linda

Látványos és különös felsőben pózolt Zimány Linda, megmutatva ezzel kollekciójának egyik új darabját saját magán.

Új ruhamárkával jelent meg Zimány Linda, melynek első darabjai között egy igazán speciális maxiruha és top is szerepel. Mindkettőre igaz, hogy a felsőrész szemből nézve gyakorlatilag egy hatalmas virág, mintha viselőjén más nem is lenne. Az biztos, hogy nem egy elcsépelt fazonról beszélünk, ennek megfelelően meg is osztja a véleményezőket. A reddit hozzászólói inkább viccesnek tartják a látványt, mint meggyőzőnek: „Jaj, nem olvastam el elsőre a két rózsaszín valamit.. azt hittem rájuk, hogy hajpánt/hajdísz” – fogalmazza például meg egyikük a kritikáját, „Insta posztja szerint ez az essential kollekció mert ezek annyira alapdarabok. Látom magam előtt, ahogy hetente kétszer kirántom a szekrényből a fejemtől kétszer nagyobb rózsaszín virágot, annyira jól kombinálható alapdarab, mindenhez istenien passzol” – fűzi hozzá másikuk.

A modell oldalán azonban, ahol most saját magán mutatta meg a felsőt Zimány Linda, záporoznak az elismerések szívecskék, tapsok és más emojik formájában. Neked hogy tetszik a darab? Viselnéd?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top