nlc.hu
Sztárok
Meghitten tartja karjai közt a babát Lékai-Kiss Ramóna

Meghitten tartja karjai közt a babát Lékai-Kiss Ramóna

Imádnivaló fényképet tett közzé, a rajongók egy része olvadozik, másik része pedig alig tér magához a meglepetéstől.

Egykori kolléganőjét látogatta meg otthonában Lékai-Kiss Ramóna, itt pedig olyan fénykép készült róla, amelynek láttán igazán sokak lélegzete elállt – kinek a meghatottságtól, kinek pedig a meglepetéstől. Szabó Erika ugyanis, aki a vendéglátó volt, boldog kismama, babáját pedig természetesen Ramóna is karjaiba vette. Az erről készült fotót ide kattintva nézheted meg.

„Újabb picibaba?” – kérdezi az egyik hozzászóló. „Noelnak született kistestvére?” – csodálkozik egy másik kommentelő. A jelek szerint tehát többen is azt hitték, Lékai-Kiss Ramónáéknál új csöppséggel bővült a család, ez pedig az utóbbi heteket tekintve már nem az első izgalom a színésznő oldalán, hiszen nem is olyan régen óriási terhespocakot villantott Instagramon. Csakhogy ott is csalt a látszat, mert valójában nem ő, hanem A Hazatalálsz című sorozatban általa megformált karakter, Trixi volt várandós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top