nlc.hu
Sztárok
Molnár Anikó fájdalmai

Molnár Anikó lemondta szépészeti műtétjét a fájdalmai miatt

Az egykori Nagy Ő azt mondja, a poklok poklát élte át.

Egy éjszaka leforgása alatt lett rosszul Molnár Anikó. Az egykori Nagy Ő a Borsnak azt mondta, hogy senkinek sem kívánja azt a poklot, amiben most van. Kiderült, hogy tüszős mandulagyulladása van, ami hatalmas fájdalmat okoz számára. Ráadásul semmilyen gyógyszerrel nem tudta csillapítani a fájdalmat.

Nő, fekete ruhában

Molnár Anikónak nagy fájdalmai vannak (fotó: press.tv2.hu)

Az a durva, hogy korábban többször volt már ilyen fajta tüszős mandulagyulladásom, de ezt a fájdalmat még sosem éreztem. Nagyon megvisel, ráadásul az sem nyugtatott meg, amit az elmúlt időszakban ismerőseimtől hallottam. Hogy bárki, aki megbetegedett a baráti, ismerősi körömben, senki nem gyógyult meg egy, vagy két hét alatt” – mondta Anikó.

A tüszős mandulagyulladás tünetei

A bakteriális eredetű torokgyulladás viszonylag súlyos formája a tüszős mandulagyulladás, kórokozója a Streptococcus pyogenes , egy gennykeltő baktérium. Ez a mandula szövetében kis gennycsapocskák, más néven tüszők megjelenését idézi elő, ami a garatmandulákon sárgás lerakódás megjelenésével is jár. Erősebb fájdalom, magasabb láz társul hozzá, mint a vírusos gyulladáshoz, nem jellemző rá a köhögés, a rekedtség és az orrfolyás sem. A torokfájás a fülbe sugározhat, nyelési problémákat, a nyaki nyirokcsomók duzzanatát, bűzös leheletet, hányingert, hányást, elesettséget, végtagfájdalmakat és egyéb általános tüneteket is okozhat – írja a Házipatika.

Bár egy betegség sosem jön jókor, az OnlyFans-modellnek ez most különösen rosszkor érkezett, ugyanis egy szépészeti műtétre készült, amit most le kellett mondania a gyulladás miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top