nlc.hu
Sztárok
A rákbeteg Tompos Kátya kezelésére gyűjt a hazai művészvilág

A rákbeteg Tompos Kátya kezelésére gyűjt a hazai művészvilág- Falusi Mariann, Udvaros Dorottya és Für Anikó is érte énekelt

Több művész énekelt szombaton a Szegedi Nemzeti Színházban azon a koncerten, amelynek bevételéből a színésznő kezelését támogatják.

A rákbeteg Tompos Kátya kezeléséhez szükséges összeg összegyűjtéséért fogott össze a hazai művészvilág. A Jászai Mari-díjas színésznő ugyanis a daganatos betegségek egy olyan ritka válfajában szenved, amelyhez a legmegfelelőbb kezelés Magyarországon nem elérhető. Ezért gyűjtést szerveztek, hogy megkaphassa a megfelelő kezelést Németországban. 

Tompos Kátya

Fotó: Nagy Zoltán

A színésznő és családja ugyanis az immunterápia segítségében bízik a betegség legyőzéséhez. A kezelésre azonban rengeteg pénzre van szükség, ezért gyűjtést kezdeményeztek, amelyhez csatlakoztak Tompos Kátya barátai és kollégái. A Szeretünk, Kátya című jótékonysági gálán fellépett többek között Falusi Mariann, Udvaros Dorottya, Dolhai Attila, Hrutka Róbert, Peller Anna és Für Anikó is.

„Azt hiszem, a tehetetlenségen túl most tudunk segíteni Kátyának. És most a segítségnek van itt az ideje, és talán a fizikai segítségen túl az adakozáson, a közös éneklésen, az együttérzésen túl azt hiszem, hogy egy kicsit szellemileg is tudunk segíteni. Tehát össze tudunk vele kapcsolódni, ki imában, ki ahogy tud” – mondta korábban Dolhai Attila.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top