nlc.hu
Sztárok
Nem fél a haláltól Gálvölgyi János

Nem fél a haláltól Gálvölgyi János, el is árulta, miért

Súlyos betegsége után még inkább nem fél a haláltól a Kossuth-díjas színművész, aki ekkor jött rá arra, hogy egy csettintés alatt minden véget érhet.

Gálvölgyi János tavaly májusban került kórházba, miután rosszul lett az otthonában. A nagy utat megjárt Kossuth-díjas színművész azóta minden napban megpróbálja meglátni a szépet és az örömforrást. 

Fotó: Fülöp Dániel

Fotó: Fülöp Dániel

Gálvölgyi János nem fél a haláltól, ugyanis mikor egy éve mélyaltatásban és lélegeztetőgépen tartották és családja körében felébredt, rögtön már vissza is akart menni a színpadra. 

„Örülni kell annak, hogy süt a nap, hogy jólesett az étel, hogy ma nem szédülök. Ezeket a pici örömöket próbálom felnagyítani, nem mindig járok sikerrel. Az ember ilyenkor rájön arra, hogy egy csettintés alatt mindennek vége lehet. Viszont az a jó benne, hogy ha bekövetkezik, nem fogsz tudni róla, akik maradnak, azoknak kellemetlen a dolog. Ilyen félelmem nincs” – szúrta ki a színész vallomását a Blikk Kadarkai Endre, Szavakon túl című rádióműsorában.

Nincs semmi, nem jöttek angyalok, nem haltam meg, két-három napig nem volt semmi. Amikor magamhoz tértem, azt sem észleltem, hogy kerültem oda, mintha egy filmből kivágtak volna egy részt.

– tette hozzá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top