nlc.hu
Sztárok
Kulcsár Edina kimondta: Rohadtul nem egyszerű!

Kulcsár Edina szerint nem mindig csak a jót kell kommunikálni, így bátran kimondta: „Rohadtul nem egyszerű…!”

Az üzletasszony azt vallja, hogy nem csak az örömteli pillanatokat és gondolatokat kell megosztania az embernek a közösségi oldalán.

Negyedik gyermekével várandós Kulcsár Edina, aki Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már belépett a harmadik trimeszterbe, így egyre jobban érzi, hogy hamarosan karjában tarthatja majd gyermekét. Követőinek ez alkalomból alaposan ki is tárulkozott, ugyanis véleménye szerint nem csak a jó dolgokat kell megosztani a posztokban, a lényeg inkább azon van, hogy az emberek inspirálni is tudják egymást ezeken a felületeken. 

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina (Fotó: Nagy Zoltán)

Beléptem a 3. trimeszterbe! Teljesen őszintén, rohadtul nem egyszerű! Nem a várandósság, hanem úgy minden egyben.

„És mielőtt bárki félreértene, nem panaszkodok, pusztán azt gondolom, hogy nem mindig csak a jót kell mutatni és kommunikálni. A közösségi oldalak egyik fő lényege, hogy inspirálni tudjuk egymást.” – kezdte bejegyzésében a kismama. 

„Én szinte mindenben meg tudom találni a jót! Mindenki sikerének és jólétének tudok örülni. Még annak is, ha valakinek módjában áll folyamatosan utazni és márkásabbnál márkásabb dolgokra költeni. Engem ez is inspirál, hiszen általuk látható, hogy semmi sem lehetetlen. Ettől függetlenül sokszor nem ezek adnak plusz erőt a nehéz napokon, hanem az, ha tudok azonosulni másokkal, akik hasonló cipőben vannak mint én. Például akik gyűrik az anyukák sokszor kemény hétköznapjait! 3 gyermekem van. Kettő ovis, a legkisebb pedig most töltötte be az első életévét. Ráadásként hamarosan lesz ugye még egy babám, aki minden pillanatban emlékeztet az egyre erősödő mozgásával, hogy már nem sok idő, és ő is itt lesz.”

Imádok mindent úgy ahogy van és hálás vagyok mindenemért amim van, de ez még nem jelenti azt, hogy nem nehéz. Olyan sokszor elfáradok. Nem is feltétlenül testileg, mert szerencsémre, nagyon tudom magam tartani, de lelkileg hamarabb lemerülök. Ettől függetlenül egy anyuka nem mondhatja azt, hogy elfáradtam, még várandósan sem! Nem teheti meg, hogy ne ugorjon ki az ágyból hajnalok hajnalán, ha valamelyik gyermeke kiabál, hogy Anya… és ez a lista még jó hosszú lehetne!

– folytatta a sok nőnek biztosan rengeteg erőt adó gondolatait az édesanya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top