nlc.hu
Sztárok
Fotókon Szoboszlai Dominik dögös barátnője

Nyilvánossá tette profilját Szoboszlai Dominik barátnője: fotókon a focista gyönyörű párja

Rengeteg fotó látott napvilágot Szoboszlai Dominik új kedveséről, akinek babaarca és tökéletes alakja igazán irigylésre méltó!

A Liverpool sztárfocistájának a szíve ismét foglalt, választottja pedig egy székesfehérvári lány, Borka. A párról az első hivatalos fotót Borka testvére, Zsóka töltötte fel az internetre, Szoboszlai győztes, hazai mérkőzése után. A Liverpool stadionjában készült fotón az látszik, ahogy a focista átkarolja kedvesét. Buzsik Borka gyerekként szinkronúszó volt, majd a Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakára járt. Jelenleg marketing- és PR-szakértő a Toman Dietnél, az egykori modell, Tomán Szabina vállalkozásánál.

Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik (Fotó: Sebastian Frej/MB Media/Getty Images)

Elsőként egy szemfüles Redditező robbantotta a bombát, aki kiszúrta, hogy a szőke lány fotói között ott ékeskedik egy olyan is, ami feltehetően Dominik kocsijában készült. És milyen igaza volt… Nem sokkal később ugyanis beigazolódott, hogy Borka valóban rendszeresen megfordul Szoboszlai kocsijában, sőt a Liverpool meccsein is többször járt. Például a szezon utolsó mérkőzésén is, ahol még a pályára is bemerészkedett, és készített pár közös fotót a szerelmével – adta hírül a Bors, miután kiszúrta, hogy a lány privátról nyilvánosan elérhetővé tette mindenki számára a profilját.

Borka fotóit elnézegetve kijelenthetjük, hogy Dominik zsánerei minden kétséget kizáróan a szőke, hosszú hajú, babarcú lányok. 

Gyönyörű alakja minden bizonnyal azonnal elvarázsolta a nemrégiben az edzőjétől búcsúzni kényszerülő focistát. 

Ha további képekre vagy kíváncsi a szőke szépségről, akkor ide kattintva megteheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top