nlc.hu
Sztárok
Tovább fogyna Erdélyi Mónika

Tovább fogyna Erdélyi Mónika, nem csak 20 kiló leadása volt számára a cél

Óriási átalakuláson ment keresztül az 56 éves tévés-youtuber, aki elárulta, még további kilóktól is megszabadulna 20 kilós fogyása után.

Erdélyi Mónika hosszú évekig próbált lefogyni, élete egyik legnagyobb küzdelme volt ez. Nem gondolta, hogy végül a TV2 Nagy Ő-je, Jákob Zoli segítségével szabadul meg 20 kilótól. Bár kétségtelen, hogy óriási eredményt ért el, a műsorvezető még nem akar megállni ezen a ponton, így ruhatárát sem cseréli le teljes mértékben. 

„Hogy engem mennyit piszkáltak a túlsúlyom miatt, az valami bődületes! Viszont azt kell hogy mondjam, igazuk volt. (…) Pedig én ducin is szerettem magam” – vallotta meg korábban. 

Erdélyi Mónika (Fotó: Instagram)

Erdélyi Mónika (Fotó: Instagram)

További kilóktól szabadulna meg

Habár Mónika alakján rendkívül látványos az átalakulás, és 20 kiló leadása minden kétséget kizáróan egy óriási eredmény, még mindig nem szeretne megállni, ugyanis rengeteget javult az életminősége. Derék – és sarok fájdalmai elmúltak, a 46-os méretről pedig 38-asra fogyott. Az 56 éves tévés-youtuber, hogy azért nem volt számára kis menet ez a fogyás, azonban a program, melynek segítségével lefogyott, mégis igazi sikert hozott a számára. 

A sokak által ismert tévés bevallotta, van még út előtte, de már régen hordott ruhái egyáltalán nem jók rá. Óvatosan vásárol csak ruhát, mert még vannak célok, amiket el akar érni a fogyásban:

Ruházkodás terén most egy ilyen köztes állapot van, tehát azok a ruhák már nyilván nem jók, amik húsz kilóval ezelőtt jók voltak, viszont még nem értem el a végét, szeretnék még egy pár kilót leadni, így nagyon óvatosan ruházkodom újra, nehogy azokat is le kelljen cserélni

– jegyezte meg Móni, aki testileg és lelkileg is lezárt egy 15 éves időszakot az életében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top