nlc.hu
Sztárok
Puskás-Dallos Bogi hisztis kislány volt az anyaság előtt

Puskás-Dallos Bogit átformálta az anyaság: „Korábban egy hisztis kislány voltam”

Az énekesnő teljes őszinteséggel mesélt arról, hogy pontosan miben is változtatta meg őt az, hogy tavaly ősszel életet adott kisfiának.

Puskás-Dallos Bogi és Puskás Peti közös gyermeke idén szeptemberben lesz egyéves. A sztárpár hatalmas boldogságban neveli gyermekét, a szülővé válásról pedig gyakorta beszélnek is a nagyközönségnek. Most Puskás-Dallos Bogi volt Palik Lászlóék vendége a Három igazság című YouTube-műsorban, ahol ismét az anyaságról mesélt.

Puskás-Dallos Bogi (Fotó: RTL)

Puskás-Dallos Bogi (Fotó: RTL)

„Azt szoktam mondani mindig, hogy az ő születésével együtt, tehát abban a pillanatban én is újjászülettem. Akkor nemcsak egy gyerek születik, hanem anyaként valahogy azt éreztem, abban a pillanatban születek meg” – idézte a 24.hu az édesanya gondolatait.

„Nekem az első gondolatom az volt, hogy az idő véges. Tudom, hogy morbidan hangzik, de hogy lesz olyan időintervallum a kisfiam életében, amit nagy valószínűséggel én nem fogok látni. Eddig is tudatában voltam annak, hogy egyszer meghalunk, de amióta ő a világon van, ez engem még durvábban megtalált és szíven ütött.” – tette hozzá, majd arról is beszélt, hogy őt magát miben változtatta meg az, hogy anya lett. 

Rengeteget változtatott rajtam az anyaság ebből a szempontból is, szerintem én korábban egy hisztis kislány voltam. Szerintem hisztisebb voltam sokkal, és amióta ő van, nem vagyok olyan hisztis. Nyavalyogni tudtam, hogy »éhes vagyok, jaj, szerelmem«, ilyen kis cicázós nyűgösködés, szóval ez így bennem volt.

„Nem voltam ez a nagyon piperkőc, lehet, hogy rosszul fogalmazom ezt a hisztit. Kényesebb voltam, és amióta ő megszületett én azt érzem, hogy hát basszus, én világra hoztam egy életet, megszültem egy gyereket, itt van egy kisbaba, nekem róla gondoskodnom kell, és nincs már ennek tere, hogy én itt nyűglődjek” – árulta el az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top