nlc.hu
Sztárok
Szállodai takarítóként dolgozik Szilágyi Liliána Mexikóban

Szállodai takarítóként dolgozik Szilágyi Liliána Mexikóban

Visszavonult és új életet kezdett az egykori úszónő.

Mint arról korábban írtunk, Szilágyi Liliána elhagyta Magyarországot és Mexikóban kezdett új életet. Az ügyvédje is megerősítette, hogy az Európa-bajnoki ezüstérmes korábbi úszónő, aki 2021 végén testi, lelki és szexuális bántalmazással vádolta meg az édesapját, Mexikóban él és dolgozik. A Blikk most megtudta az ismerőseitől, hogy Szilágyi Liliána – aki a közösségi oldalán jógaoktatóként és szabadúszó modellként utalt magára korábban – jelenleg szállodai takarítóként is dolgozik Mexikóban.

Szilágyi Liliána

Szilágyi Liliána hosszú idő után végre nyugalomra és békére lelt Magyarországtól távol – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó (2022.10.11.-i adás)

A visszavonult sportolónő apja, Szilágyi Zoltán korábban jogi úton próbált elégtételt venni becsületsértés és kegyeletsértés miatt, ám mostanra letett ezen szándékáról. A bulvárlap értesülései szerint elállt az általa indított pe­rektől.

Szilágyi Liliána ügyvédje, dr. Keviczki István elmondta a Blikknek, hogy az édesapa ejtette a vádat, így megszűnik az eljárás. “Mivel Liliána jelenleg Mexikóban él, így aligha erőlteti tovább a jogi lépéseket Szilágyi Zoltán” – közölte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top