nlc.hu
Sztárok
Dubaj tengerpartján házasodott meg Malek Miklós

Dubaj tengerpartján házasodott meg Malek Miklós

Nagyszabású, különleges esküvőn mondták ki a boldogító igent több mint százfős vendégsereg előtt.

Az X-Faktor egykori mentora 1 év jegyesség után vette feleségül gyönyörű menyasszonyát, Monyt, akivel már korábban is egymás közelébe sodorta őket az élet, a boldogságot mégis csupán néhány évvel ezelőtt találták meg egymás oldalán. 

A több mint százfős vendégsereg a világ minden tájáról érkezett a nagy napra, írja a Best. Indiából, Kanadából és Svájcból is utaztak meghívottak, hogy osztozzanak az ifjú pár örömében. „Nagyon boldog voltam amiatt, hogy ott tudott lenni az egész családom, a szüleim, a testvérem és az ő gyerekei is” – árulta el Miklós, aki azt is elmesélte, hogy testvérének lánya volt a gyűrűfelelős. 

A párt Malek Miklós egyik barátja, a Dubai TV bemondója adta össze, a bevonuló zene nagyzenekari kísérete Miklós szerzeménye volt, a lagziban pedig rengeteg olyan zenét gyűjtöttek össze, melynek készítésében ő is közreműködött. Így kerülhetett sor arra, hogy a násznép Csonka Bandi Ding-dong című slágerére vonatozott a tengerparton, melyet annak idején Miklós hangszerelt. 

A Best magazin legújabb száma

A Best magazin legújabb száma

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top