Őket szeretik a Bridgerton sztárjai a való életben

R. V. | 2024. Május 30.
Ledaráltad a Bridgerton 3. évadának első felét, és várod a folytatást? Új részekkel nem szolgálhatunk, de a színészek szerelmi életébe betekintést nyújthatunk.

A sorozatban minden, szerelemhez vezető lépésüket követjük. Nem csoda tehát, ha kíváncsi vagy rá, kikkel vannak együtt a Bridgerton sztárjai a való életben. Ugyan nem mindenki él kapcsolatban (a harmadik évad főszereplője, Nicola Coughlan például jelenleg szingli), akiknek viszont elrabolták már a szívét, mind szerepelnek az alábbi galériában. Spoiler: a Bridgerton számos szereplője a sorozaton belül talált rá a szerelmére.

Luke Newton Antonia Roumelioti nlc

A harmadik évad szívtiprójának, a Colin Bridgertont alakító Luke Newtonnak az év eleje óta van barátnője. Mégpedig a modell és táncos Antonia Roumelioti személyében. (Fotók: Arturo Holmes/WireImage, Instagram/@antoniaroumelioti_)

Jonathan Bailey nlc

Az előző szezonban a női szíveket meghódító Jonathan Bailey, azaz Anthony Bridgerton szintén foglalt. A barátjáról azonban nem sokat árult el, mert mint fogalmazott „nem titkos, kivel járok, de a magánéletemet szeretném magamnak megtartani.” (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

simone ashley nlc

Anthony szerelmét Kate (most már) Bridgertont Simone Ashley kelti életre. Ő egy civil vállalkozóval és ügyvéddel, Constantin Kleinnel jár. (Fotó: Instagram/@simoneashley)

Harriet Cains Luke Thompson nlc

Luke Thompson, a sorozatban Benedict Bridgertont kelti életre. A valóságban az ő szívét az egyik Featherington-lány, Philipa rabolta el. Mármint az őt megformáló színésznő, Harriet Cains. (Fotó: Mike Marsland/WireImage)

Sam Phillips Bessie Carter nlc

A másik Featherington-nővér, Prudence nem mással jár a való életben, mint a húga, Penelope egyik udvarlójával! Igen, a Prudence-t alakító Bessie Carter annak a Sam Phillipsnek a barátnője már évek óta, aki a harmadik évadban Lord Deblinget formálja meg. (Fotó: Dave Benett/Getty Images)

Claudia Jesse nlc

Még egy Bridgerton crossovert hoztunk a végére: az Eloise Bridgerton játszó Claudia Jessie a sorozat casting direktorával, Cole Edwardsszal alkot egy párt. „Melót és pasit is szereztem ugyanazon a napon. Jó napom volt, mondhatnám!” – nyilatkozta a színésznő. (Fotó: Arturo Holmes/WireImage)

via

Exit mobile version