nlc.hu
Sztárok

Luke Thompson, a Bridgerton család Beneditcje

Kit szeret Luke Thompson, a Bridgerton család Benedictje?

Óriási rajongói vagyunk Benedictnek, meg persze az őt alakító Luke Thompsonnak, így összegyűjtöttük, mit érdemes tudnod a Bridgerton sztárjáról!

Sajnos az a rossz hírünk van, hogy még egy pár évet biztosan várnod kell, mire a Bridgertonban Benedict sztorija következik, a producerek ugyanis módosították az eredeti regények sorrendjét. Ezért hamarosan a hasonlóan izgi Colin-Penelopé románcot ismerheted meg a harmadik évadban, de addig is Benedict és az őt alakító Luke Thompson állandó, fontos része marad a sorozatnak. Így töretlenül rajonghatsz a második Bridgerton-fivérért, na meg persze Mr. Thompsonért. Ebben pedig abszolút tudunk támogatni: most például azzal, hogy összeszedtünk a sztárról néhány esszenciális infót, amit minden fannak tudnia kell róla.

Érdekességek Luke Thomsponról

Fotó: Jeff Spicer/Getty Images

Nem a Bridgertonban kezdte

Bár a világ a régenskori romantikus sorozatból ismerte meg, Luke-nak nem Benedict Bridgerton volt az első komolyabb szerepe, sőt, a Netflixszel sem most először dolgozik együtt. Luke Shakespeare-darabokban kezdte a karrierjét a londoni ikonikus Globe Színházban, és azóta is töretlenül vissza-visszatér a világ leghíresebb drámaírójához. A Bridgerton előtt Luke-ot különböző filmekben és sorozatokban is láthattad, mint például a Dunkirkben, a Rendbontókban vagy a Kiss Me First című netflixes miniszériában.

Benedict maga

A nyolc Bridgerton-testvér közül Luke hasonlít leginkább a karakterére. Benedicthez hasonlóan ő is nagyra értékeli a művészeteket, a színházat és kifejezetten jó érzéke van a rajzhoz is. Sőt, a rajzolás egészen konkrétan már a szenvedélyévé vált. Ezt pedig onnan tudjuk, hogy a sorozat első évadának premierje után a Simont alakító Regé-Jean Page az Instagramon megosztotta a követőivel, hogy Luke mindenkiről rajzol egy-egy portrét forgatási ajándék gyanánt.

Érdekességek Luke Thomsponról

Fotó: Liam Daniel/Netflix

Disney-gyerek

Képzeld, Luke nem angolul tanult meg először beszélni, hanem franciául, sőt: sokáig teljesen távolinak érezte magától az angol nyelvet. Ez pedig azért alakult így, mert nem sokkal a születése után az édesapja menő mérnöki állást kapott minden gyerek álomhelyszínén, a párizsi Disneylandben! Így csak néhány hónapos volt, mikor a családja Angliából Franciaországba költözött, Luke-nak pedig egészen a Bristoli Egyetemen töltött évekig kellett várnia, amíg az angol nem érződött idegennek a számára.

Ó, Rómeó, miért vagy te Rómeó?

Nem véletlenül játszik Shakespeare ilyen nagy szerepet Luke életében, ugyanis a karrierjét a Rómeó és Júliának köszönheti. Bizony, ha az egyetem során nem csatlakozik egy bristoli drámaklubhoz, és játssza el rögtön Rómeó Montague-t, akkor sosem fedezi fel, milyen nagy örömöt is jelent neki a színjátszás.

Titkok, édes titkok

A 34 éves színésznek semmit, de tényleg semmit nem lehet tudni a magánéletéről. Sehol egy múltbéli barátnő, vagy barát. Jelenleg nincs párja és felesége sem. Bár elég sok fotót látni róla és kollégánőjéről Nicola Coughlanről, ki tudja mi lesz még ebből…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top