Majoros Hajni: „Nem kell lehúzni a rolót 40 évesen!”

F.C. | 2024. Május 30.
Semmi baja sincs a korával Majka feleségének.

Modell, playmate, énekesnő, a legtöbben mégis hazánk első számú rapperének, Majkának a feleségeként ismerik Majoros Hajnit. Mint a Story magazin írja, a 40 éves családanyának nincsenek nagy üzleti álmai, szólókarrierre sem vágyik, az élete háztartásbeliként is teljes. Férjével tökéletesen összepasszol: míg Majka számára az első, hogy anyagilag gondoskodjon a feleségéről és két gyermekükről, addig a párja igyekszik harmóniát és békét teremteni odahaza.

Majoros Hajni a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban 2023-ban – Forrás: TV2 / Vigyázat, gyerekkel vagyok! – videó (2023.01.15.i adás)

Ő nagyon pörgős életet él, én viszont nem ilyen típus vagyok már. Szeretek itthon lenni, szeretek semmit tenni. (…) Ahogyan az öltözködésben is voltak különböző korszakaim, úgy az élet más területén is többfajta énem van. Most kicsit azt keresem, hogy az anyaszerep mellett mi mindent csinálhatnék” – vallotta be Majoros Hajni, aki szerint sosem késő új kapukat nyitni az életünkben, ő pedig 40 évesen sem fél nagyot álmodni.

“Szerintem ha egy nő a helyén van, akkor nem érdekli a kora. (…) Szóval semmi bajom a korommal. Egyébként is úgy vélem, hogy más egy most 40 éves nő, mint régebben. (…) Nem kell lehúzni a rolót 40 évesen! Még csak most fogok élni. Igaz, nem úgy, mint 20 évesen, hanem 2 gyerekkel, és úgy, hogy helyén van a családi életem, de jöhet a következő korszak” – jelentette ki Majka felesége.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Exit mobile version