nlc.hu
Sztárok

Majoros Hajni műtétje

Kiderült, miért kellett azonnal műteni Majka feleségét – komoly beavatkozásra volt szükség Majoros Hajninál

Azonnal kés alá kellett feküdnie.

Pár nappal ezelőtt Majka felesége elárulta a közösségi oldalán, hogy műtéten esett át. A kétgyermekes édesanya akkor nem részletezte, hogy milyen beavatkozásról volt szó, csupán a szűrővizsgálatok fontosságára hívta fel a figyelmet. Majoros Hajni most egy hosszú posztban számolt be arról, hogy miért kellett azonnal kés alá feküdnie.

Majoros Hajni,

Barátnője unszolására ment el a szűrővizsgálatra Majoros Hajni – Forrás: TV2 / Vigyázat, gyerekkel vagyok! – videó

Mint kiderült, kiszakadt a mellimplantátuma, és a benne lévő anyag már a nyirokcsomókba is átkerült. Majoros Hajni egy, mellrákkal küzdő barátnője unszolására ment el a szűrővizsgálatra, akkor szembesült ezzel a komoly diagnózissal.

„Megvizsgáltak, az eredmény ledöbbentett. Nem, nem az a diagnózis, amit nála megállapítottak, de sajnos nálam is komoly rendellenesség derült ki. Igen, soha nem titkoltam, nem tagadtam, de nem is szégyelltem, hogy azon nők közé tartozok, akik mellimplantátummal rendelkeznek. Ez azért fontos információ, mert a vizsgálat során kiderült, hogy az implantátum deformálódott, kiszakadt és a benne lévő anyag már a nyirokcsomókba is átkerült. Műtétre került sor, ami szerencsére jól sikerült, gyorsan regenerálódok. De ami a legfontosabb, az a szűrővizsgálat halaszthatatlansága. Ha a barátnőm nem küld el, nem megyek és nem derül ki, hogy probléma van” – írja a posztjában Majka felesége, buzdítva mindenkit kivizsgálásra.

„Egy életünk van, ami nagyon törékeny. (…) NE halogasd a szűrővizsgálatot!” – hangsúlyozza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top