nlc.hu
Sztárok

2021 legpazarabb celebesküvői

3 pazar celebesküvő 2021-ből

Több híresség is összekötötte idén az életét, ám 3 pár igencsak megadta ennek a módját.

Majka és Majoros Hajni, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea, valamint Rácz Jenő és Gyuricza Dóri egyaránt álomesküvőn házasodtak össze.

Majka - Rácz Jenő

Majkáék és Rácz Jenőék is álomesküvőt tartottak idén – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: (b): Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu; (j): Sajtóklub

Majka és párja, Majoros Hajni augusztus végén tartották az esküvőjüket, tíz év és két gyerek után fogadtak örök hűséget egymásnak. A háromnapos luxuslagzi – amelyet a híres vidéki borászatban, a szekszárdi Bodri pincészetben tartottak – igaz sztárparádé volt, a vendégeket is a meseszép helyszínen szállásolták el. Dundika pedig csodaszép ruhában mondta ki a boldogító igent az álomesküvőjén, amelyre mindig is vágyott.

Rácz Jenő és kedvese, Gyuricza Dóra július utolsó napján fogadtak egymásnak örök hűséget a szeretteik körében. Mindketten fehérben mondták ki az igent (a sztárséf párja egy álomszép csipkeruhát viselt), a lagzit – amely életük bulija volt a 80 fős násznéppel – pedig egy csodás kúrián tartották. A pazar esküvőt teljes egészében Gyuricza Dóri szervezte meg, Rácz Jenőnek csupán annyi volt a feladata, hogy elkészíttesse a szmokingját és kitalálja az esküvői menüt.

Rácz Jenő

Rácz Jenőék egy csodálatos esküvőn keltek egybe – Forrás: BEST magazin – címlap

Világraszóló esküvőt tartott Várkonyi Andrea és a milliárdos Mészáros Lőrinc szeptember 24-én, az alcsútdobozi arborétumban keltek egybe. Az egykori műsorvezető méregdrága Jimmy Choo cipőben és Mérő Péter tervezte, gyöngyházfényű ruhában – amelyre az összes gyöngyöt kézzel varrták – mondta ki a boldogító igent. Az ételkínálat fényűző volt, a virágdekoráció hercegnői, a luxusesküvőt pedig megatűzijáték zárta.

Még több sztáresküvő az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top