nlc.hu
Otthon

Gajdos Tamás megnősül

Ismét megnősül a 63 éves Gajdos Tamás

A nehézségek ellenére is kitartott egymás mellett Gajdos Tamás és a 17 évvel fiatalabb menyasszonya, Krisztina.

Gajdos Tamás 63 évesen kirobbanó formában van. A műsorvezető úgy döntött, hogy több, mint két évtizedes kapcsolat után elveszi gyermekeinek édesanyját, a nála 17 évvel fiatalabb Krisztinát.

„A találkozásunk is sorsszerű volt. Egy bevásárlóközpontban láttuk meg egymást először, meghívtam egy üdítőre, beszélgettünk, és azóta együtt vagyunk. Olyan volt, mint egy villámcsapás. Bár kezdetben küzdöttem az érzéseim ellen, hiszen akkoriban én még nős voltam, de ebből is látszik, hogy a szerelem nem ismer határokat. Egy idő után tarthatatlanná vált a helyzet, és beláttam, hogy le kell
zárni az addigi életemet. Huszonnyolc év telt el azóta, két közös gyerekünk született, és a mai napig nagyon jól megvagyunk” – mondta Gajdos Tamás, aki két évvel ezelőtt kérte meg Krisztina kezét.

Gajdos Tamás újranősül

Fotó: Nagy Zoltán/smagpix

„Két évvel ezelőtt a kezét is megkértem, és a közeljövőben az esküvőre is szeretnénk sort keríteni. Lehet, hogy bevárjuk a gyerekeket, és csinálunk egy hármas lagzit. Az biztos, hogy hamarosan újra megnősülök!” – mesélte a Bestnek a híradós.

A teljes interjút a Best magazin legfrissebb számában olvashatjátok.

Gajdos Tamás újranősül

(Nyitókép: Nagy Zoltán/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top