nlc.hu
TV-sztárok

Gajdos Tamás párja

Megszólalt az újabb babaprojektről a 62 éves műsorvezető, Gajdos Tamás

Az ATV műsorvezetője és párja ugyan elszánt az esküvővel kapcsolatban, ám a lánykérés óta eltelt 2 év alatt még mindig nem került sor a menyegzőre.

Gajdos Tamás 25 szerelmes év és 2 közös gyerek után, 2 éve kérte meg 17 évvel fiatalabb kedvese, Krisztina kezét. Esküvőről azonban azóta sincs hír. Az ATV híradós műsorvezetője elárulta a Story magazinnak, mi történt velük az eljegyzés óta.

Gajdos Tamás

Gajdos Tamás nagy boldogságban él 17 évvel fiatalabb párjával, de még nem házasodtak össze

Változatlanul boldogságban, harmóniában élünk a 4 gyerekkel, miután az előző kapcsolatomból született fiam és lányom is sok időt tölt nálunk. Valóban sokszor felvetődik, miért nem kerítettünk sort eddig az esküvőre. Eddig nem találtuk sem a megfelelő időpontot, sem az ideális helyszínt” – árulta el a 62 éves Gajdos Tamás, aki már azzal a merész gondolattal is eljátszott, milyen jó lenne egy hármas esküvő a nagyobb gyerekeivel és párjaikkal.

Ezt persze nehéz kivitelezni, de tény: vágyom arra, hogy révbe érjenek, és gyarapodjon a családunk, Krisztinával mi már nem valószínű, hogy belefogunk egy újabb gyerekprojektbe. Márpedig meggyőződésem, a boldog család alapja a gyerek. A kicsik folyamatosan fiatalon tartanak” – vallotta be a Szerencsekerék egykori műsorvezetője.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Gajdos Tamásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top