nlc.hu
Család

Bereczki Zoltán megházasodott

Bereczki Zoltán titokban feleségül vette Bata Évát

Bereczki A Blikk+Győzőben mesélt arról, hogy már túl vannak a házasságon is.

Bereczki Zoltán a Blikk + Győzőben nemcsak arról beszélt, hogyan ismerkedtek meg Bata Évával, illetve, hogy miként telnek friss szülő mindennapjai, de azt is elárulta, hogy három hónapos kislányának édesanyjával már férj és feleségként élnek, írja a Blikk.

Bereczki Zoltán és Bata Éva

Bereczki Zoltán és Bata Éva (Fotó: Smagpictures)

Elsősorban a párja szorgalmazta a házasságot.

Tudom, hogy neki mennyire fontos volt, s mivel nagyon tiszteletben tartjuk egymás igényeit, ezért nekem ez egyáltalán nem volt kérdés – 

– mondta Bereczki a Blikknek, hozzátéve, nemcsak neki, de feleségének is fel kellett dolgoznia, hogy két teljesen különböző színészi területről érkeztek. A színész ugyanis épp akkor próbált kitörni az operettes-musicales szerepkörből, és komolyabb szerepeket vállalni. De a férfi arra is kitért, hogy most máshogy éli meg az apaságot, mint amikor 14 éves kislánya, Zorka született. Állítása szerint sokkal jobban tud figyelni, sokkal jobban felfogja, sokkal inkább afelé megy az értékrendje, hogy már felelősségteljes apa tud lenni. De eddig is fontos szerepet töltött be az életében a családja.

Dancing with the Stars zsűritagja nemrégen az édesanyjával közösen mesélt az életéről. Akkor elmondta, hogy a kitartását, szorgalmát, érzékenységét az édesanyjától örökölte, és az sem véletlen, hogy munkája során az egyik legfőbb motivációja az, hogy neki megfeleljen.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top