nlc.hu
Család

Bereczki Zoltán főállású apa lett

Bereczki Zoltán visszaadta színházi szerepeit: „Apuka vagyok, ez a hivatásom”

Úgy érzi, az évek alatt sokat változott az értékrendje.

Bereczki Zoltán és Bata Éva közös kislánya 2021-ben született meg. A színésznek már van egy gyermeke volt feleségétől, Szinetár Dóritól, így van tapasztalata az apaságban. Ám Flórával más a helyzet, ugyanis a szülők úgy döntöttek, inkább az anyuka megy vissza dolgozni. 

Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán (Fotó: Olajos Piroska)

„A lányom tizenkilenc hónapos, most főleg apuka vagyok, ez a hivatásom. A feleségem, Vica visszatért a Radnóti Színházba, én vagyok a gyerekkel otthon. A volt feleségem otthon volt anno, három évig szoptatta a gyermekünket, aztán elindultunk, volt bébiszitter – mondta a színész Rónai Egonnak az ATV Húzós című műsorának felvételén, aki úgy érzi, rengeteget változott az értékrendje. – Persze, megváltoztam! Legalábbis nagyon remélem. Azért adtam vissza a szerepeimet, mert apuka akartam lenni, és félig ezt nem lehet csinálni. Nagyon vágytam arra, hogy ezt most, ebben a körben, jól csináljam. De most sem tudhatom, jól csinálom-e. A tegnapi fürdetésnél például a gyermekemről levettem a pelenkát, ő pedig visongva rohangált körbe a lakásban. Nem tudtam, hogy ezen meg tudok hatódni, de úgy látszik, igen. A nagyobbik lányomtól is meghatódom, jó dolgai vannak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top