nlc.hu
Sztárok

Majoros Hajni és Majka 10 évvel ezelőtt

SEMMIT sem változott az elmúlt 10 évben Majoros Hajni és Majka – fotó

Majoros Hajnalka és Majka 10 év és két gyerek után alig egy hete kötötték össze az életüket. Megnéztük, hogy festettek kapcsolatuk elején.

Majoros Hajni és Majka 10 éve alkotnak egy párt, és bár a kapcsolatuk elején sokan kételkedtek abban, hogy ez a frigy hosszú életű lesz, nem lett igaza a hitetlenkedőknek. A párnak két gyermeke született, és szuper kiegyensúlyozott kapcsolatban – most már házasságban – élnek.

Majka és Hajni 10 évvel ezelőtt

(Fotó: Sajtószoba)

A karatén alatt sem tört meg ez az egység.

“Kimondatlanul, de mindketten féltünk tőle, hogy milyen hatással lesz ránk ez az időszak, mert ilyen még sosem volt. Mindig is azt mondtuk, a hosszú kapcsolatunk titka, hogy nem lógunk egymás nyakán, Peti mindig jön-megy, intézi a dolgait, most pedig megkaptuk egymást nulla-huszonnégybe. Volt némi aggodalom, de most már mondhatom, az egész családnak jót tett ez az extra együtt töltött idő”mondta Majoros Hajnalka, aki korábban a terhességeiről is őszintén beszélt.

Majka és Hajni 10 évvel ezelőtt

(Fotó: Schumy Csaba)

Hajni és Majka pedig alig egy hete kimondta a boldogító igent is, egy óriási, háromnapos lagzi keretében.

Olvass még többet Majkáról és Hajniról:

(Nyitókép: Nagy Zoltán/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top