nlc.hu
Sztárok
Alekosz három hete Svájcban él a barátnőjével

„Nem is szándékozom visszamenni Magyarországra” – Alekosz 3 hete Svájcban él a barátnőjével

Konyakkal és borral meg Zámbó Jimmyvel ünnepelte a hónapfordulójukat Alekosz és Noémi Svájcban, ahonnan a celeb nem akar hazajönni.

Három hónapja van együtt Nagy Alekosz és új párja, Noémi, akivel február 29. óta alkotnak egy párt. „Bárhol, bármikor, bárkit megkaphatna, de ő engem választott” – mondta róla korábban Alekosz, aki úgy jelentette be szerelmüket, hogy közös képükhöz azt írta: „Tulajdonos: Nagy Alekosz”.

Most, a három együtt eltöltött szerelmes hónap alkalmából egy videóban jelentkezett be Alekosz a közösségi oldalán. A felvételen a realitysztár azt mondta, hogy három hete Svájcban vannak, és nem is akar hazajönni.

Jól érezzünk magunk, Zürichben vagyunk, Svájcban vagyunk, én már egy ideje itt vagyok, nem is szándékozom visszamenni Magyarországra. Úgy egyébként pedig üdvözlöm a magyarokat, hajrá Magyarország, Magyarország mindenek előtt és felett

– fogalmazott Alekosz.

Azt is megosztotta, hogy ő márkás konyakkal, Noémi pedig borral ünnepelte a hónapfordulót, közben pedig Zámbó Jimmyt hallgatnak. Sőt, állítása szerint már a helyieknek is megmutatta A királyt, de – micsoda meglepetés – nem ismerték.

Nagy Alekosz

Nagy Alekosz (Fotó: TV2)

Korábban Alekosz elárulta, hogy barátnője Svájcban él, ezért egyelőre ingázniuk kell, de a távkapcsolat ellenére is nagyon boldogok. Lehet, hogy most véget vetnek az ingázásnak?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top