nlc.hu
Sztárok
Rácz-Gyuricza Dóra elárulta, mi a legnehezebb az anyaságban

Rácz-Gyuricza Dóra elárulta, mi a legnehezebb az anyaságban

Új kihívásokkal küzd a sztárséf felesége: beköszöntött a dackorszak.

Rácz Jenő felesége korábban sem rejtette véka alá, hogy az anyaságnak vannak nehéz pillanatai. Nem is olyan régen így nyilatkozott kislánya hisztijei kapcsán: „Senkivel sem könnyű. Mindegy, hogy gyerek vagy felnőtt, a különbség annyi, hogy a felnőtteket ott tudod hagyni, hogy hisztizzenek egyedül. Próbálok az adott szituációkban magamból kiindulni. Ha én lennék icipici és védtelen, mi nyugtatna meg a legjobban az adott helyzetben? Én azért vagyok, hogy segítsek neki és tanítsak olyan eszközöket, technikát, amiket elő tud venni, amikor már egyedül kell megbirkóznia az akadályokkal. Nem szállok be a drámába, türelmesen megvárom, hogy lenyugodjon és szeretettel, türelemmel fordulok felé.”

Most kiderült, hogy kislányával, Kamillával beléptek a dackorszakba, ami új színt és új kihívásokat hozott a mindennapokba, és mivel a kétéves Kamilla határozott személyiségnek bizonyul, ezért a karakterével kapcsolatos izgalmak várhatóan még jó sokáig meghatározóak maradnak. „A legcsodálatosabb dolog és a legnagyobb kihívás az anyaságban számomra ugyanaz. A kislányom személyisége” – fogalmazta meg Rácz-Gyuricza Dóri.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top