nlc.hu
Sztárok
Elégedetlenek Kulcsár Edina és G.w.M követői

Elégedetlenek Kulcsár Edina és G.w.M követői

Kulcsár Edina és G.w.M realityjének egyik előfizetője azt állítja, nem kapják meg az a pénzükért, amit megígértek nekik.

Kulcsár Edina és G.w.M tavaly novemberben indította el a saját reality műsorát. A házaspár havonta 1790 forintot kér(t) az exkluzív tartalmak megtekintéséért. Bőven voltak feliratkozók, aztán ahogy teltek-múltak a hónapok, egyre több lett a leiratkozó is.

Volt egy nagy fellendülés, mikor heteken keresztül azt találgatta mindenki, hogy Edina várandós-e, azóta viszont nincs nagy visszhangja a csatornának – írja a Bors.

Elégedetlenek Kulcsár Edina és G.w.M követői

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

“Hello. Az előfizetést lemondtam. Egyrészt a tartalom édeskevés, másrészt a hirdetőben a privát üzenetküldés is benne van, amelyre viszont válasz nincs. Így úgy érzem, a jogaim sérültek, a reklám pedig félrevezető és valótlan dolgokat tartalmaz, a fogyasztót megtéveszti. Ezért a fogyasztóvédelemhez fogok fordulni. Egy fizetős szolgáltatás nyújtsa azt, ahogyan hirdetik” – írta az egyik követő.

A lap felkereste Kulcsár Edinát és G.w.M.-et is, de egyelőre nem kaptak választ.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top