nlc.hu
Sztárok
Sarah Ferguson ezért dühös Meghan Marklre

Sarah Ferguson ezért dühös Meghan Marklre

Nem csoda, hogy feszült közöttük a viszony: meglehetősen kellemetlen helyzetet okozott Meghan Markle.

Ellentmondásossá vált Meghan Markle korábbi kijelentése, mely szerint sokat köszönhet Sarah Fergusonnak.  Meghan még Oprah Winfreynek áradozott arról, mennyire hálás érte, hogy annak idején Fergie tanította meg őt meghajolni. Története szerint nem számított rá, hogy találkozni fog a királynővel, amikor éppen kocsiban ültek férjével és úton voltak ebédelni. A váratlan információ után sebtében tanult meg Sarah Ferguson segítségével meghajolni a ház előtt, ahol többször is elgyakorolták, hogyan kell ezt helyesen csinálni. Fergie ugyanakkor a The Telegraph-nak ezt mondta: „Nem igazán ismerem Meghant. Nem igazán találkoztam vele”.

Sarah Ferguson és Meghan kapcsolata egyébként állítólag meglehetősen hullámzó és feszült azóta, hogy Meghan ellopta a showt Fergie lányának esküvőjén. Itt jelentette ugyanis be Harryvel, hogy első gyermeküket várják. Királyi tudósítók szerint ez a bejelentés joggal dühítette fel Fergusont. Azt írták: „Meghan nagy hibát követett el, amikor úgy döntött, hogy ez az ideális pillanat a bejelentésre. Ez egy hatalmas társadalmi baklövés, még akkor is az lett volna, ha nem a királyi családról van szó. Eugénia és anyja, Sarah is dühösek voltak, amiért a pár ellopta a rivaldafényt”.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top