nlc.hu
Sztárok
4 milliárd forint feletti bevételt termeltek Kasza Tibi cégei a tavalyi évben

4 milliárd forint feletti bevételt termeltek Kasza Tibi cégei a tavalyi évben

Bár nem minden cége hasított akkorát mint tavaly, Kasza Tibi mégis egy sikeres évet tudhat maga mögött.

Az elmúlt hetekben több híresség céges adatai is napvilágot láttak, így Kasza Tibi cégei sem maradhattak ki a sorból, melynek adait a 24.hu közölte.

Fotó: Sajtószoba

Fotó: Sajtószoba

Kasza Tibi a testvérével, illetve feleségével, Kasza-Darai Andreával vezeti a Challenge Diet Kft.-t, amelynek az énekes-műsorvezető a tulajdonosa. A cég bár jóval szerényebben teljesített mint 2022-ben, mégis bő 400 millió forint bevételt hozott a cég. Ennek megfelelően a profit is csökkent: a 2022-es közel 600 milliós adózott eredmény után 145 millió forintra rúgott. Ennek az összegnek egy részét eredménytartalékba helyezték át, viszont kivettek a cégből 225 millió forint osztalékot.

A Manker Beauty Kft., ahol szintén mindhárman érdekeltek, már milliárdos forgalmat bonyolított az elmúlt években. 3,7 milliárd forint volt a cég árbevétele. Az adózott eredmények mindkét évben hasonlóak voltak: tavalyelőtt 1,3 milliárd, tavaly 1,22 milliárd forintos profittal zárt a vállalkozás. Osztalékot nem fizettek ebből, a teljes összeg az eredménytartalékba került.

Kasza Tibinek van még egy cége, a Golden Eye Kreatív Kft., ebben mindketten vezető-tulajdonosok. Ennek tavalyi bevétele (bő 37 millió forint) szinte megegyezik az egy évvel korábbival (közel 39 millió forint), az adózás utáni eredménye viszont 22 millió forint után tavaly 15,6 millió forint lett. Osztalékot ennél a cégnél nem fizettek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top