nlc.hu
Sztárok
Megható sorokkal üzent a Next Top Model Hungary győztese

„Az álmok valóra válnak, érdemes küzdeni értük és hinni bennük a végsőkig” – megható sorokkal üzent a Next Top Model Hungary győztese

A Next Top Model Hungary győztese megható és mindenki számára inspiráló üzentet osztott meg közösségi oldalán.

Mészáros Lili lett Magyarország következő topmodellje, ő lett a TV2 Next Top Model Hungary című műsorának a győztese. “Végig éreztem azt, hogy ha nem fogok durván megtörni a verseny során, nyerhetek” – nyilatkozta Blikknek korábban, majd most néhány gondolatot is megosztott közösségi oldalán a győzelem után. 

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

„Nehezen találok szavakat a mai napig, de életem egyik legfontosabb és legmeghatározóbb pillanata ez. Hihetetlen élmények, hihetetlen emberek, több napig sorolhatnám mit kaptam ettől a műsortól. Köszönöm mindenkinek, aki hitt bennem és támogatott, igyekszem megmutatni, hogy érdemes vagyok a Next Top Model Hungary címre! Klisé, de muszáj elmondanom: az álmok valóra válnak, érdemes küzdeni értük és hinni bennük a végsőkig, ezt most az egyszer higgyétek el nekem!” – írta le gondolatait Instagram-oldalán a győztes. 

Gondolatait versenyzőtársa sem tudta szó nélkül hagyni, Jávor Lili az alábbi gratuláló sorokat fűzte hozzá: 

„Büszke vagyok rád, Bari! Rettentően megérdemelted, és remélem, minden álmod, amiért ennyit dolgoztál, valóra válik. Jajj, nem írok regényt mert tudsz mindent, de köszönöm, hogy vagy nekem!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top