A kórházból nyilatkozott Jordán Tamás, már hetek óta bent kezelik

F.C. | 2024. Június 03.
Kórházi ágyáról üzent a Kossuth-díjas színművész.

Friss hírek érkeztek Jordán Tamásról, aki hetekkel ezelőtt kórházba került. Mint a Blikk megtudta, a 81 éves, Kossuth-díjas színész túl van egy beavatkozáson és reméli, hamarosan hazaengedik.

Jordán Tamás reméli, hamarosan újra a közönség elé állhat – Fotó: MTI/Bruzák Noémi

“Kórházba kerültem egy kisebb beavatkozás miatt. (…) Nem baleset ért, a probléma gyógyítható és szerencsére nem is súlyos”nyilatkozta még május közepén. A művészt azonban azóta sem bocsátották el a kórházból. 

A bulvárlapnak azonban sikerült most elérnie, a kórházi ágyából jelentkezett Jordán Tamás, aki örömmel újságolta, hogy már sokkal jobban érzi magát. “Noha még mindig kórházi tartózkodásra vagyok ítélve de reményeim szerint jövő hét elején gyógyultan elengednek” – mondta el a színművész, aki abban bízik, hogy június közepétől már újra színpadra állhat.

Jordán Tamás egyébként korábban elárulta, hogy évek óta cukorbetegségben szenved, ami miatt szúrnia kell magát. Négy évvel ezelőtt elesett az utcán, akkor a vállában elszakadt egy ín. 2017-ben egy színházi próbán ugyancsak ínszakadás miatt kellett ellátni, akkor az egyik ujjában szakadt el. Néhány hónappal később pedig egy komolyabb fejsérülés miatt került az intenzív osztályra. Akkor a Pécsi Országos Színházi Találkozón elesett, és beverte a fejét a járdaszegélybe, arc- és koponyarepedést szenvedett. A baleset után azt nyilatkozta, az lehetett a baj, hogy aznap keveset evett és ivott, ezért leesett a vércukorszintje, emiatt eshetett el.

Exit mobile version