TV-sztárok

Jordán Tamást baleset érte, három előadást is le kellett mondania

A Nemzet Színésze nem tudja használni a bal karját.

Elesett és megsérült Jordán Tamás. A baleset három hete történt, a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatója azóta nem tudja használni a bal karját. 

„Szombathelyre, illetve a Keleti pályaudvarra siettem, és ahogy a metróhoz igyekeztem a Széll Kálmán téren, egy kiálló kőben megbotlottam és hasra estem” – emlékezett vissza a Blikknek a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész, akit nemrég választottak meg a Nemzet Színészének. Csak a kórházban derült ki, hogy nagyobb baj történt, a vállában elszakadt egy ín, amikor az esést a bal karjával próbálta meg tompítani.

A színházigazgató segítségre szorul, még öltözködni sem tudna egyedül. Harminc évvel fiatalabb szerelme szerencsére mellette áll. A sérülés miatt azonban három előadását is le kellett mondania.

Jordán Tamásnak három évvel ezelőtt is volt ínszakadása, akkor egy színházi próbán érte baleset. Néhány hónappal később pedig egy komolyabb fejsérülés miatt került az intenzív osztályra.

Még több cikk Jordán Tamásról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top