nlc.hu
Sztárok
"Fitneszmodellnek is elmehetne!" - brutális kockahasat villantott Tóth Andi

„Fitneszmodellnek is elmehetne!” – brutális kockahasat gyúrt ki magának Tóth Andi

Az énekesnő jobb formában van, mint valaha, akár egy fitneszverseny egyik indulójának is elmehetne - legalábbis a kockás hasán semmi sem múlna.

Az elmúlt időszakban rengeteg komment született Tóth Andi alakjának megváltozásával kapcsolatban. Az énekesnő ugyanis vékonyabb, mint valaha, nagy fogyása kapcsán pedig aggódni is kezdtek a rajongók, hogy mi van, ha rossz lelkiállapot áll a leadott kilók mögött. Bár Andi egyelőre még nem reagált ezekre a hozzászólásokra, úgy tűnik, köszöni szépen, jól van, ugyanis az edzőteremből készített magáról egy igencsak dögös videót. 

Tóth Andi

Fotó: Trenka Attila

Andi a 24 órán át elérhető Instagram-történetben nem csak vékony, hanem kisportoltabb is, mint valaha! A videóban az énekesnő büszkén fordul jobbra-balra a tükör előtt, hogy minden irányból alaposan megcsodálhassuk csodás hasizmát és izmos, de mégis vékony lábait. Nem kérdés, ilyen csodás alakkal akár fitneszmodellnek is elmehetne! 

Stílust is váltott

Andi egyébként nemcsak jó pár kilótól szabadult meg az utóbbi időben, hanem egy alapos stílusváltáson is átesett, melyet követői csak dicsérni tudnak. A mindig nőiesen elegáns, már-már túlságosan feszülős ruhákat hordó énekesnő ugyanis felfrissítette stílusát egy sokkal szabadabb öltözködési módra. És ha ez még nem lenne elég, új külsejéhez új hobbit is választott magának, ami nem más, mint a kertészkedés! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top