nlc.hu
Sztárok
Lékai-Kiss Ramóna új interjúműsora

Lékai-Kiss Ramóna hiánypótló interjúműsort ígér, kendőzetlenül őszinte sztárokkal

A Mokkában jelentette be, hogy új formátumhoz adta a nevét.

Lékai-Kiss Ramónát számos formátumban láthattuk már: egy napi sorozatban ismertük meg, de szereplőként is részt vett szórakoztató műsorokban, valamint egy ideje élő produkciókat is vezet. A Mokka vendége volt ma reggel, ahol elárulta, egy hiánypótló interjúműsorra készül, amelyben elsősorban TV2-es sztárokat kérdez majd.

Lékai-Kiss Ramóna

Fotó: Birtron Szabolcs

A műsor online lesz, a TV2 Playen megtekinthető június 19-től, minden héten egy epizóddal. A műsorvezető azt ígéri, hogy minden kérdést feltesz, de mégsem faggat. Azt is elárulta, hogy az első vendégét régóta ismeri, mégis olyan dolgokat tudott meg róla, amit nemhogy a néző, de ő sem tudott eddig. Valamint az is kiderült, hogy meglepődött, mennyire mélyre tud menni egy ilyen beszélgetés.

Akarva akaratlanul magamat is beleviszem, hiszen hogyan várhatnám el, hogy megnyílik a vendégem, ha én nem osztok meg magamról semmit?

– mondta. A Mokka műsorvezetői kérdései alapján kiderült, hogy ő maga nem szokott podcasteket hallgatni, hiszen nincs rá ideje. Elárulta, mióta kiderült, hogy ezt a műsort viszi majd, még annyira sem keres rá ilyesmire, hiszen nem akarja, hogy befolyásolja. 

A vendégekről egyelőre annyit árult el, hogy kérdezi majd többek között Tóth Gabit, Szabó Zsófit, L.L. Juniort, Tillát vagy éppen Pachmann Pétert. Arról is beszélt, hogy első körben csak TV2-es sztárokkal interjúzik majd, de tervezik, hogy később kibővítik a celebek listáját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top