nlc.hu
Sztárok
Nem bízott sokat a képzeletre a Next Top Model Hungary győztesének átlátszó ruhája

Nem bízott sokat a képzeletre a Next Top Model Hungary győztesének átlátszó ruhája

Vadító szettben lépett a kamerák elé a Next Top Model Hungary győztese!

Már a műsor kezdete óta nagy esélyesnek tartották Mészáros Lilit arra, hogy ő kerüljön ki végül győztesen a Next Top Model Hungary versenyében. A 26 éves, biomérnöknek tanuló egyetemista ugyanis végig kimagasló teljesítményt nyújtott, szinte minden egyes feladatban csak úgy ragyogott. Minden kétséget kizáróan megmutatta, hogy neki bizony ezer arca van. 

„Végig éreztem azt, hogy ha nem fogok durván megtörni a verseny során, nyerhetek. Szeretem elemezni a szituációkat, felmérni a versenyt, és ezek alapján az élmezőnyben láttam magam” – nyilatkozta korábban a Blikknek.

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Szárnyalni kezdett a karrierje

Lili természetesen nem csak élményekkel és tapasztalatokkal távozott a műsorból, ugyanis 10 millió forint, egy kétéves szerződés az Icon Modell Managementtől és egy hajápolási termék márkanagyköveti lehetősége ütötte a markát. Ha pedig mindez még nem lenne elég, karrierje még tovább szárnyalt a műsor befejeztével. 

Lili modellként vonulhatott végig ugyanis a Fashion Awardson is, ahol ismét Kiss Márk merész összeállításába bújt. A rafinált szabású átlátszó ruha remekül állt a győztesen, akinek bár a hasa teljesen kivillant a darabból, egy cseppet sem érezte magát zavarban azt viselve. Sőt, az sem zavarta, hogy a fekete pöttyökkel díszített átlátszó ruha sem takart vajmi sokat a testéből. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top