nlc.hu
Sztárok
Több mint 50 millió forintot érő ékszereket viselt Sarka Kata

Több mint 50 millió forintot érő ékszereket viselve kapták lencsevégre Sarka Katát

Az üzletasszony legújabb fotója alaposan kiverte a biztosítékot az internet népénél. Sokan ugyanis felesleges túlzásnak tartják a drága ékszerek viselését.

Nagy vihart kavart az internetezők között, hogy Sarka Kata új profilképet állított be a közösségi oldalán. Az üzletasszony ugyanis nagy átalakulása után egy friss fotóval frissítette a profilját. Új bejegyzését elnézegetve azonban megragadta az emberek figyelmét, hogy a méregdrága luxusmárka, a Cartier ékszereit viselve állt kamera elé. 

Sarka Kata

(Fotó: Korponai Tamás/Fotocentral)

A kommentelők az ékszerek összegét is meg határozták – és bár ne tették volna. Sarka Kata ugyanis úgy 150 ezer dollárnak megfelelő értékű ékszereket öltött magára, amely átszámolva nagyjából 52-54 millió forintnak felel meg.

A fotót látva egy redditező szemöldöke is felszaladt, aki gyorsan fel is töltötte a posztot a portálra, bejegyzéséhez pedig számos mérgelődő komment is érkezett. 

„Gazdagnak lenni nem bűn, kérkedni vele is csak jellemhiba. Mekkora mondat ez!”  – idézte Hadházy Ákos gondolatait az egyik kommentelő.

„Annyira erőltetik ezt a magamra aggatok mindent, ami csillog stílust, h az összhatás rettentően olcsó. Ha lenne fölösleges pár millám, h vegyek egy ilyen karkötőt, inkább nem vennék” – tette hozzá egy másik.

„Most már biztos vagyok benne, hogy valami olyat szivecskézett le arról a képről, amitől tényleg dobnának egy hátast az emberek. Gondolom valami sokszázmillás óra vagy ilyesmi… Ez neki aprópénz” – írta egy harmadik, utalva arra, hogy korábban már tüntetett el emojival drága ékszert egy fotójáról az üzletasszony, aki nemrégiben egy csaknem 9 millió forintos Birkin táskával jelent meg Rogán-Gaál Cecília kisfiának születésnapján. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top