nlc.hu
Sztárok
Felforgatta a netet Rácz Jenő és felesége új fotója

Felforgatta a netet Rácz Jenő és felesége új fotója

A kép talán tényleg egy kissé furcsára sikerült, a kommentelők pedig azonnal le is csaptak rá, hogy ízekre szedjék hozzászólásaikkal.

24 órán át elérhető Instagram történetében osztott meg néhány fényképet Rácz Jenő annak örömére, hogy a Rumour és a Costes is Magyarország top 10 étterme közé került. Az egyik fotón a bekeretezett okleveleket tartja kezében a gálán, ahol az elismerést kapta, oldalán pedig felesége készül neki éppen puszit adni, de hiába a büszkeség, ez a fénykép, többekből egészen furcsa hatást váltott ki. 

 A Reddit felhasználói szinte egy emberként hozták meg a döntést, hogy ez a felvétel sok szempontból nem a legelőnyösebb a párosról. „Jencikének kitűnő lett a bizije, anya ilyen büszke rá” – osztja meg az egyik felhasználó benyomását arról, amit lát. „Jenci!! Tudod a jelet! Jelezz és segítünk!” – viccelődik valaki más. „Jenő arca mindent elmond” – foglalja össze véleményét egy újabb kommentelő.

A fotó néhány órán át még itt megtekinthető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top