nlc.hu
Sztárok
Berki Krisztián édesanyja kiakadt Ambrus Attilára

Berki Krisztián édesanyja kiakadt Ambrus Attila kijelentésein

Ambrus egy friss interjújában beszélt arról, hogy Berki milliókkal húzta le őt. És másokat is.
férfiak ülnek

Úgy tűnt, Berki Krisztián és Ambrus Attila szoros barátságot kötött egymással azután, hogy 2017-ben megnyerték a TV2 Ázsia Expressz című realityjét. Csakhogy a háttérben szó sem volt barátságról – mutat rá cikkében a Bors – sőt. Ahogy az Ambrus Attila egy friss interjújából kiderült, a felek között komoly elszámolási vita robbant ki, aminek Berki halála vetett véget.

„Az elején úgy indult a történet, hogy barátok voltunk, de kint Vietnámban nagyon csúnyán összevesztünk, én majdnem haza is jöttem két nap után. Nem tartotta be Krisztián a szavát. Általában nem szokta betartani, de mindegy, halottról vagy jót, vagy semmit” – idézi a lap a Viszkist, aki pár napja Ágai Kis András, Mutasd magad! című műsorában vendégeskedett. Ambrus a podcastben azzal folytatta, hogy:

az volt a duma, hogy szétosztjuk a pénzeket, de semmit nem adott senkinek. Ezért a mai napig rám haragszanak többen is, mert azt hiszik, hogy én is benne voltam.

Az interjú részletei eljutottak Berki Krisztián gyászoló édesanyjához, aki azt reagálta az elhangzottakra:

Nem találom a szavakat. Hát miért kell ezt csinálni a fiammal? Két éve meghalt már, miért kell így beszélni róla? Én csak azt szeretném, ha végre békén hagynák őt.

Ambrus az édesanya kiakadására a Borsnak elárulta, nem ő haknizik a témával, a műsorvezető kérdésére válaszolt. „De, ha már szóba került, akkor viszont az igazat fogom mondani: Krisztián miatt a mai napig is többen haragszanak rám.”

Hozzátette, érzése szerint Krisztián életvitelében kódolva volt a gyors vég. Az édesanyjával kapcsolatban pedig még elmondta azt is: „Ha Krisztián rendesen lett volna nevelve, akkor nem lesz belőle fehérgalléros bűnöző. Nem csap be másokat, nem húzza le a pénzt mindenkiről.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top