nlc.hu
Sztárok
Biztató hírek Vilmos hercegtől a felesége állapotáról

Biztató híreket közölt Vilmos herceg Katalin hercegné állapotáról

Nem volt nagy bejelentés egy sajtótájékoztatón, a herceg egy százéves veterán kérdésére állt elő a jó hírrel.

Egész Nagy-Britanniát lázban tartja, hogy mi a helyzet a rákbetegséggel küzdő Katalin hercegnével, milyen állapotban van és hat-e az orvosai által javasolt gyógykezelés. A palotából ezzel kapcsolatban csak lassan szivárognak a hírek, így az ottani sajtó minden apró információmorzsába igyekszik belekapaszkodni. Most is találtak egyet.

Vilmos és Katalin

Vilmos és Katalin egy tavaly őszi rendezvényen (fotó: Aaron Chown – WPA Pool/Getty Images)

Vilmos herceg épp egy második világháborús hadművelet 80. évfordulóját ünneplő eseményen vett részt, ahol egy százéves veterán, Geoffrey Weaving tette fel neki a kérdést:

Meg akartam kérdezni, hogy a felesége jobban van-e…

A kérdést azonban kamerák és mikrofonok előtt tette fel, így a választ is hallhatta a nyilvánosság:

Igen, szívesen itt lett volna ma.

idézte a Blikk.

Katalin hercegnő a teljes felgyógyulása érdekében idén ki fog hagyni minden nyilvános szereplést, a terv szerint 2025 előtt nem nagyon lehet majd találkozni vele, bár vannak optimistább brit lapok, akik szerint már ősszel sor kerülhet a visszatérésére.

Utoljára május végén hallhattunk híreket Katalinról, amikor a palota egyik bennfentese árulta el, hogy a hercegné jobban érzi magát, használnak az általa szedett gyógyszerek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top