nlc.hu
Sztárok
Így hat Marsi Anikó házasságára a házfelújítás

„Mindennap összeveszünk, aztán kibékülünk” – Így hat Marsi Anikó házasságára a házfelújítás

Régi háza felújításába fogott új férjével a Tények műsorvezetője, Marsi Anikó, akinek egyáltalán nem büdös a munka, és amit csak tudnak, azt saját erőből oldják meg Gyarmati Gáborral. Még akkor is, ha ez konfliktusokkal jár.

Marsi Anikó vallja, neki nagyobb öröm barkácsáruházban sétálni, mint egy plázában válogatni, és ha legalább kéthetente egyszer nem teheti meg, elvonási tünetei lesznek. Mostanában bőven van rá alkalma, ugyanis a budai erdőben található két házának – ahol korábban első férjével, Palik Lászlóval és a fiaival éltek – egyikében felújítást végeznek.

A felújítás minden idejüket elveszi, és már megvan a sajátos dramaturgiája is.

Mindennap ezen dolgozunk, emiatt mindennap összeveszünk, aztán kibékülünk. Most is nekem kellett lemásznom a vízóraaknába

– mesélte a Story magazinnak a híradós.

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor egy TV2-s rendezvényen (fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

A barkácsáruházak mellett a bolhapiacokat is keresi és bújja a hirdetéseket is: legutóbb egy csodás kalaptartót szerzett így. A régi dolgokat aztán felújítja, mert szeret abból a bizonyos dologból várat építeni. Az édesanyjától tanulta, hogy nem szabad semmit kidobni, mert minden reparálható. Édesapja hatéves korában elhunyt, az anyja egyedül nevelte, és az ő pedagógusfizetéséből nem engedhették meg maguknak a pazarló életmódot.

Miután Marsi Anikó befutott tévés lett, már megengedhetett magának költségesebb dolgokat, de azt mondja, sosem felejtette el, honnét jött.

Sem akkor, sem azóta nem hozott lázba egy Gucci táska vagy egy méregdrága cipő. Megtehettem volna, mert az első férjem, Palik Laci mellett mindig is anyagi biztonságban voltam, de nem költöttem luxusmárkákra, mert teljesen feleslegesnek tartottam. Ha viszont például a fiúk lazacot akarnának enni, arra soha nem sajnálnám a pénzt.

Anikó szerint Laci csodás apja a fiúknak, és egy percig sem kell aggódnia azon, hogy mi lesz velük, ha vele történne valami.

Story magazin

Keresd a legújabb Story magazint a hírlapárusoknál!

Egyébként a felújított házat a műsorvezető eredetileg a fiainak szánta, de lehet, hogy másképp alakul, mert a nagyobbik fia Írországba menne egyetemre, amihez persze oda is kellene költöznie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top