nlc.hu
Sztárok
Gelencsér Tímea a csatornaváltásáról: „Többre vágytam”

Gelencsér Tímea a csatornaváltásáról: „Többre vágytam”

Öt év után távozott a TV2-től az egykori szépségkirálynő.

Mint arról beszámoltunk, Árpa Attila és Gelencsér Tímea fogja vezetni az RTL-en a Hell Boxing Kings műsorát, amelyben a Sztárbox versenyzői  szállnak ringbe a külföldi kollégákkal. Az exszépségkirálynő elárulta a Blikknek, hogy a konkurens csatorna, az RTL hatalmas szakmai lehetőséget kínált neki azzal, hogy Árpa mellett – női műsorvezetőként – élőben közvetíthet egy nemzetközi sporteseményt, ezért döntött a váltás mellett.

Gelencsér Timi

Gelencsér Tímea a Dancing with the Stars háttérműsorának, a Dancefloor-nak volt a riportere, háziasszonya az elmúlt 3 évben – Fotó: Sajtószoba

“Régóta vágytam már új kihívásra a szakmában, és titkon mindig azt kívántam, hogy élő műsort vezethessek. Izgalmas lehetőség számomra, hogy Árpa Attilával vezetjük majd ezt a nemzetközi versenyt, ráadásul két nyelven. (…) Amikor a csatornaváltáson gondolkoztam, ez a lehetőség már képben volt, sőt, ez volt a fő ok, amiért meghoztam a végső döntést” – magyarázta a bulvárlapnak Gelencsér Tímea, aki az eddigi csatornájáról, a TV2-ről a következőket mondta el: “Úgy láttam, nem tudok tovább lépni, viszont többre vágytam”.

A műsorvezetőnek ezúttal az angoltudására is szüksége lesz. “Felsőfokú nyelvvizsgám van angolból. (…) Mindemellett a boksszal kapcsolatos szakszavak, kifejezések elsajátításán is javában dolgozom” – meséli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top