nlc.hu
Sztárok
VV Csaszi feladta a Való Világ játékát

VV Csaszi feladta a Való Világ játékát

24 órája van eldönteni a Való Világ játékosának, hogy tényleg távozni szeretne-e a játékból. Videón a döntésének indoklása!

Szerda este sor került a ValóVilág 12 második kihívására, amelyben VV Csaszi egészen véletlenül megnevezte azt, hogy kit szeretne kihívni párbaj ellenfelének. A 23 éves fiatal bár VV Kikidit választotta ellenfelének, úgy tűnik, egy kicsit elszámította magát a döntésével, mert a villalakók többsége inkább Kikidi mellett tette le a voksát. A baj pedig mindezek után csak gyűrűzött tovább…

Fotó: RTL

Fotó: RTL

VV Csaszi tehát elszámította magát, ugyanis nem sok szövetségest sikerült megnyernie magának a luxusbörtön falain belül. A nyugiszobában két ember érkezett a támogatására, míg VV Kikidi egy üveg borral koccintott a többiekkel, már-már biztosra véve a győzelmét.

Feladja a játékot?

Úgy tűnik, a játékosnak elege lett, és bejelentette: szeretné feladni a játékot. Döntését pedig meg is indokolta: 

Szeretném feladni a játékot, méghozzá azért, mert számomra a Fanni többet ér, mint ez az unalmas valami. És holnap van a születésnapja és holnap én már mellette szeretnék lenni.

– nyilatkozta a játékos, az RTL pedig egy videót is közölt az ominózus pillanatról. 

A játékosnak 24 órája van eldönteni, hogy valóban távozik-e a villából. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top