Hová tűnt Kate Hudson? Énekel, influenszerkedik, és az életmódtanácsaitól dobtunk egy hátast

B.E. | 2024. Június 08.
Citromos meleg vizet iszik, tarol a lemezeladásokkal, de a mozikból mintha eltűnt volna. Így él a 45 éves, háromgyerekes Kate Hudson.

2000 és 2010 között Kate Hudson megannyi romantikus mozifilm főszereplője volt. Ma is szívesen adják le a csatornák az Egy kis Mennyország, A csajok háborúja, a Bolondok aranya és a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? filmeket. Hudsonnak sikerült elérnie, hogy ne azért foglalkoztassák, mert ő Goldie Hawn lánya. Ám mostanában hiába szerepel különböző filmekben, olyan, mintha teljesen eltűnt volna a mozikból. Persze nagyot változott a világ azóta, hogy Kate Hudson és Matthew McConaughey megmutatta nekünk, hogy mi kell egy emlékezetes romkomhoz. A legnagyobb változást a gombamód szaporodó streamszolgáltatók idézték elő, amik kínálatában számos lagymatag, egyszer nézhető romantikus film van ugyan, de ezek nem olyanok, mint a 21 éves Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? film.

De hogyan él most a színésznő, akit 2000-ben még Oscar díjra jelöltek, 2023-ban pedig már Aranymálna „elismerést” adtak neki, a mindössze 3,2 pontos Music című filmért.

Goldie Hawn és Kate Hudson (Fotó: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images)

Lemondott a diplomáról, így Golden Globe-díjat nyert

A magyar származású Kate Hudson idén lett 45 éves. Alig volt 18 hónapos, amikor anyja, a színésznő Goldie Hawn, és apja, a zenész, komikus Bill Hudson elváltak. Kate és testvére az édesanyjukkal, és mostohaapjukkal Kurt Russellel nevelkedett. Kate az évek elteltével nem mostohaként, hanem „igazi” apaként nézett Russelre.

1997-ben érettségizett le egy Santa Monica-i gimnáziumban, majd felvételt nyert a New York -i Egyetemre is, de ő inkább a színészkarrierjére fókuszált. Valószínűleg jól döntött, mert három évvel később már Golden Globe-díjat kapott a Majdnem híres című filmért. Nem túlzás azt mondani, hogy Hollywood a 21 éves Hudson lábai előtt hevert. A korábban felsorolt 2000-es években készült mozik pedig igazi kasszasikerek lettek.

Kate Hudson a 2001-es Golden Globe-on (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

Csak a szerelem az, amire szükséged van!

A 2000-es években nemcsak a szakmai-, de a magánélete is fenekestül felfordult. 2000. december 31-én kötött házasságot Chris Robinson zenésszel, egy közös gyermekük született; Ryder nevű fiuk idén már a 20. születésnapját ünnepelhette. Hudson és férje viszont hatévnyi házasság után a válás mellett döntött. „Nem bántam meg, hogy 21 évesen feleségül mentem az akkor 34 éves Chris Robinsonhoz. Egy pillanatig sem kételkedtem abban a szerelemben. Chris sok dolgot megtanított nekem a szerelemről, vagy egy párkapcsolatról. Csodálatos és szenvedélyes kapcsolat volt a miénk, viszont az izzó szerelem, idővel kialudt” – nyilatkozta Hudson a Call Your Daddy podcast egyik adásában.

2010-ben a színésznőt randira hívta a Muse együttes tagja, Matt Bellamy. Egy évvel később a férfi el is jegyezte a színésznőt, és még 2011-ben megszületett közös gyermekük, Bing is. Ám Matt és Kate a szakítás mellett döntöttek 2014-ben, a kapcsolatuk továbbra is baráti maradt.

2016-ot írtunk, amikor Hudson újra megnyitotta a szívét, és randevúzni kezdett. Választottja nem volt más, mint Danny Fujikawa, zenész és egy lemezcég társtulajdonosa. Kate harmadszorra is várandós lett, közös kislányok 2018-ban jött a világra, és a Rani nevet kapta. Danny eljegyezte Hudsont, de esküvőre még nem került sor.

Kate Hudson és Ryder 2022-ben

Kate Hudson és Ryder 2022-ben. (fotó: Profimedia)

Kate Hudson és Bing

Kate Hudson és Bing 2022-ben. (fotó: Profimedia)

Kate Hudson és Rani

Kate Hudson és Rani (fotó: Profimedia)

Kate Hudson, Rani és Ryder.

Kate Hudson, Rani és Ryder. (fotó: Profimedia)

Nahát! Van hangja!

És, hogy mit csinál mostanában Kate Hudson, azon túl, hogy olyan alulpontozott filmekben szerepel, mint a Music? Hát lemezt adott ki, és hasít a social mediában mint influenszer.

A színésznő Glorious néven adott ki albumot, amiről úgy nyilatkozott, hogy nem nagyon érdekli, miként kritizálják majd az emberek. Mondjuk ennek a története is jó alapanyag lenne egy filmhez. A Covid-világjárvány közepén Hudson is részt vett egy iskolai online programban, amiben Katy Perry Fireworks című dalát énekelte. Az online nézők között ott volt Linda Perry legendás dalszerző is, aki később felkereste Hudsont egy saját lemez ötletével. Az első dal hatalmas siker lett az Egyesült Államokban. A színésznő bármelyik tévéműsorban jelent meg, és énekelt a lemezről, az X-et (korábbi Twitter) elárasztották az ilyen vagy ehhez hasonló bejegyzések: „Nahát! Kate Hudson így tud énekelni?”

Attól viszont senkinek nem kell tartania, hogy Kate mostantól nem forgat több filmet. „Nem hagyom el a színészetet, de alig várom, hogy olyan emberekkel találkozhassak a koncerteken, akik a zene által figyeltek fel rám.”

Visszatérve az influenszerkedésre, ott olyan információkat lehet megtudni róla, hogy mindig reggel hatkor ébred. Jógázni és meditálni szokott, majd megiszik egy pohár meleg vizet citrommal. „Reggel hétkor iszom egy teát, vagy kávét, majd mezítláb sétálok kicsit a pázsiton, és csodálom a Napot. Így várom meg, hogy a gyermekeim felébredjenek” – magyarázta a színésznőből lett énekesnő az Eating Well oldalnak. Hát, ezért a mezítlábas fűben sétálásért nagyon irigykedik az ember…

Exit mobile version