nlc.hu
Sztárok

Kate Hudson kamasz fia Ryder Robinson

Ilyen nagy kamasz már Kate Hudson legidősebb fia

Rohan az idő! A 41 éves Kate Hudson elsőszülött fia nemrégiben 17 éves lett. És nem éli a sztárcsemeték tipikus életét.

A 41 éves Kate Hudson három gyermek édesanyja: legkisebb, jelenlegi prájával, Danny Fujikawával közös kislánya, Rani 2 éves, korábbi kapcsolatából, Matt Bellamytól született középső gyermeke, Bingham 9, míg a legidősebb fia, Ryder Robinson a közelmúltban töltötte be a 17. életévét.

„Boldog születésnapot @mr.ryderrobinson! Reggeli ünnepség a nagyfiúnak. Szerető, melegszívű, vidám, figyelmes, féktelen, hűséges és erős fiam… ezt megkaptad” – köszöntötte Rydert az Instagramon is a színésznő. 

Ryder a szüleivle 2007-ben és napjainkban (Fotók: Getty Images/Instagram-mr.ryderrobinson)

Ryder a szüleivel 2007-ben és napjainkban (Fotók: Getty Images/Instagram-mr.ryderrobinson)

Ryder édesapjával, a Black Crowes frontemberével, Chris Robinsonnal 2000 és 2007 között élt házasságban a színésznő. A válást követően közös felügyeletben egyeztek meg, ám 2017-ben nézeteltérések támadtak Hudson és egykori férje között. A zenész ugyanis kifogásolta volt neje gyermeknevelési stílusát, épp ezért a bírósághoz fordult és kizárólagos felügyeletért folyamodott, valamint gyermektartást is követelt. A családhoz közeli források akkoriban úgy nyilatkoztak, hogy Ryder inkább az édesapjával szeretne élni. A szülők végül fiuk érdekében megbékéltek egymással, maradt a közös felügyelet, Ryder pedig kedve szerint töltheti az idejét édesanyjánál vagy édesapjánál, szem előtt tartva, hogy mindez ne menjen a tanulmányai rovására. A fiúnak egyébként apja révén is van egy féltestvére. 

Ryder és testvérei (Fotó: Instagram/Kate Hudson)

Ryder és testvérei (Fotó: Instagram/Kate Hudson)

„Nagyon fiatal voltam, 23 éves, amikor Ryder megszületett. Ezért kapcsolatunk mindig kissé szokatlan volt. Úgy értem, hogy közel állunk egymáshoz” – nyilatkozta fiáról korábban a színésznő.

A tinédzser egyébként nem él különösebben kitárulkozó életet a közösségi médiában. Így is több mint 73 ezer követővel Instagram-oldalán 2018 óta mindössze 12 posztot tett közzé. Ami tudható róla, hogy szeret gitározni, szörfözni és szuper a kapcsolata a testvéreivel. Sok sztárcsemetétől eltérően ő egyelőre sem a modellkedéssel, sem pedig a színészkedéssel nem próbálkozott meg. Ahhoz képest, hogy a szülei, sőt a nagyszülei – Goldie Hawn és Bill Hudson – is világhírességek, inkább igyekszik egy átlagos kamasz életét élni és könnyen elképzelhető az is, hogy civil pályát választ majd.

Kate Hudson és fia, Ryder Robinson

Kate Hudson és fia, Ryder Robinson (Fotó: Allen Berezovsky/Getty Images)

Kate Hudson saját magát szigorú anyának vallja, aki lefektetett bizonyos szabályokat a gyermeknevelésben, melyekből nem enged. Nem tűri el például a hazugságot és megköveteli a jó modort. Az érzelmekhez ugyanakkor már másképp viszonyul: „Ha az érzelmekről van szó,  nagyon nyitott vagyok, tág teret adok a gyermekeimnek, akár hibák elkövetésére is” – fogalmazott.

Még több sztárcsemete

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top