nlc.hu
Sztárok
Újabb bizonyíték érkezett, hogy válnak JLo-ék

Újabb bizonyíték érkezett, hogy válnak JLo-ék

A források szerint már elkezdte árulni álomotthonát az álompár, méghozzá egészen elképesztő áron.

Nem szűnik a találgatás Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága kapcsán. A sztárpár hosszú heteken át nem mutatkozott együtt nyilvánosan, ez adta az okot az aggodalomra a rajongók körében. A világ most már egy ideje árgus szemekkel figyeli mindkettőjüket és próbálja megfejteni a jeleket, de hiába készült róluk lesifotó, melyen látható, hogy meglehetősen ügyetlenül, de mégis csókot váltanak, és hiába mondta le az énekesnő a turnéját, továbbra sem nyugszanak a kedélyek.

Most több forrás is megerősítette a TMZ beszámolója szerint, hogy egyértelműen a válás felé halad JLo és férje, mivel nagy titokban állítólag elkezdtek vevőt keresni a luxusotthonra, melyet esküvőjük után vásároltak. A hatalmas villát óriási összegért, 65 millió dollárért árulják a bennfentesek szerint, Ben pedig már ki is költözött az információk szerint a házból, jelenleg egy bérelt lakásban lakik Brentwoodban.

via

Ez is érdekelhet Jennifer Lopez lemondta a turnéját Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top