nlc.hu
Sztárok
Keleti Andi bikinis fotóján ámul az internet

„Ez már hivatalosan bűnténynek számít” – Keleti Andi bikinis fotóján ámul az internet

Az 55 éves táncos nem tett mást, csak elment strandolni és erről lőtt egy fotót a közösségi médiába. Ennyi is bőven elég volt.
Keleti Andrea

Június elején ünnepelte az 55. születésnapját Keleti Andrea, aki ugyan ruhaipari szakközépiskolában végzett és eleinte szabónak készült, végül mégis a tánc mellett kötött ki, ami már tízéves kora óta fontos része az életének. Ez meg is látszik rajta, amint azt a legújabb strandolós fotói bizonyítják – szúrta ki a Bors.

A táncos a kora nyári napsugarakat Olaszországban élvezte, amihez apró, színes bikinit húzott, és mindenki legnagyobb örömére ezt meg is örökítette a social mediaban. A fotót természetesen elözönlötték a lájkok (azóta újabbat is lőtt), a rajongók csak ámulva jegyzik meg, hogy „Brutál forma még mindig”, sőt volt, aki azt jegyezte meg, hogy ha valaki ennyire lélegzetállító, az hivatalosan már bűnténynek számít.

A bókokkal Andihoz jó eséllyel nem lehet közelebb jutni, ugyanis már negyed évszázada él együtt boldogan férjével, Kovács Zoltánnal, aki szintén táncművész. A 25. házassági évfordulójukat Dubajban ünnepelték. A kapcsolatuk elején sokan kétségbe vonták a szerelmüket, ugyanis Andi kilenc évvel idősebb a párjánál, de az erős kötelék kiállta az idő próbáját. Két gyermekük született, de mivel nagyok, már jóformán kirepültek a fészekből, így újra marad idő a romantikára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top