nlc.hu
Sztárok
Ebből él Erdélyi Mónika, mióta nem tévézik

Ebből él Erdélyi Mónika, mióta nem tévézik

Kiderült, miből van bevétele az exműsorvezetőnek.

Titkokat árult el az anyagi helyzetéről Erdélyi Mónika. Az 56 éves extévés az Ilyen az élet / Palikék világa című műsorban beszélt erről. 

Erdélyi Mónika

Erdélyi Mónika videói nagyon népszerűek – Forrás: Palikék világa / YouTube – videó

Erdélyi Mónika 2021. novemberében az egyik első vendége volt a Palikék Világának. Most, 2 és fél évvel később visszahívták a legendás televízióst, aki 7 évvel ezelőtt indította a saját YouTube-csatornáját. A hobbinak indult projekt mára már családi vállalkozássá nőtte ki magát.

Az extévés elárulta, hogy a vállalkozásaiból vannak a bevételei. “Én nagyon szerettem tévézni, de ez soha nem a fő- vagy egyetlen csapásirány volt. Nekem mellette mindig voltak vállalkozásaim, mint ahogy most is vannak” – árulta el az interjúban, amit a Blikk szemlézett. Erdélyi Mónika arról is mesélt, hogy az édesanyja privát bankárként dolgozik, így mindig is ő kezelte az exműsorvezető pénzét.

“Úgyhogy köszönjük szépen, tök jól vagyunk!” – zárta vallomását a megélhetéséről Erdélyi Mónika, aki megjegyezte, sokan firtatják azt, hogy miből él most, hogy már nem tévézik. “Azért nem megyünk még kéregetni” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top