nlc.hu
Sztárok
Keresztes Ildikó agyműtét

Így van most az agyműtétből lábadozó Keresztes Ildikó

Az énekesnőről a napokban derült ki, hogy műtéten esett át, most elárulta, hogy van és mit tanult az esetből. Sőt, jövőbeni terveiről is mesélt.
Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó agyában még tavaly novemberben találtak egy háromcentis daganatot. Az elváltozást az énekesnő homloka mögött fedezték fel, miután erős szédülésre és hányingerre panaszkodott, így februárban átesett a műtéten, amivel eltávolították a jóindulatú daganatot. Ildikót megviselték a történtek, sokáig hallgatott a betegségéről, nem olyan régen azonban a nyilvánosság elé állt vele. Sőt, elárulta, hogy a lábadozása idejére külföldre, Arubába utazott.

Volt egy agyműtétem, sokat nem akartam erről beszélni, nem akartam ezzel haknizni. Jóindulatú volt ez a valami. Nagyon sok mindent tanított nekem ez az időszak. Januártól kezdve nem dolgozom, egészen szeptemberig. Február 2-án volt ez a műtét” – mesélte a Facebookon élő adásban.

Az énekesnő abszolút a gyógyulásra fókuszál, amihez hozzátartozik, hogy a visszatérését is jó előre megtervezi. Elmondása szerint ősszel már ismét színpadra szeretne lépni, és talán új szerepeket is elvállal. „A Turay Ida Színház visszateszi az Égben maradt repülő című Edith Piaf életrajzi darabot, ami szerintem életem szerepe. Szeretnék még alkotni, készülnek új dalok. És szeretnék egy önálló előadói estet, ami összefoglalja a zenei, színészi életemet mint egy regény.

Elérzékenyülve elárulta, hogy bakancslistás terve az is, hogy a marosvásárhelyi színházban fellépjen, hiszen a szülővárosa a szíve csücske. Ami az állapotát illeti, Ildikó erről is mondott néhány gondolatot:

Ha az egészség nincs, nincs semmi. El is határozottam, hogy mindenféle szűrővizsgálatra el fogok menni, amit mostanában elhanyagoltam. De most már meg fogom tenni, ebben a korban már illik.

Végül arra is kitért, hogy sok minden felértékelődött az életében, ezért szem előtt tartja azt is, mennyire rövid sajnos az élet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top