Így néznek ki a Doktor House szereplői – 20 évvel az indulás után

D. A. | 2024. Június 11.
A te életedben is meghatározó sorozat volt a morcos orvosról és különleges különítményéről szóló sorozat? Akkor ez érdekelhet!

Szakítva a hagyományokkal 2004-ben a Fox csatorna végre egy olyan orvosi sorozatot tűzött képernyőre, ami korábban nem volt jellemző. Ugyanis – bár a szereplők magánélete is fókuszban volt – valójában a rejtélyes esetek voltak azok, amik miatt hétről-hétre úgy éreztük, ezt a szériát nézni kell! A Doktor House-ban betegek a legkülönlegesebb, és sok esetben legnyilvánvalóbb problémákkal küzdöttek, és persze hazudtak is, hiszen alaptézise volt az egész cselekménynek, hogy: mindenki hazudik.

Bár nálunk csak 2006-ban debütált a kedvelt dráma, azért az sem mostanában volt, úgyhogy mutatjuk:

Ennyit változtak a kezdetek óta a szereplők

Hugh Laurie

A címszereplő Hugh Laurie már a sorozat indulása előtt is ismert színésznek számított, de a széria hozta meg számára a hangos sikert. Folyamatosan dolgozik színházban és képernyőn egyaránt, és bár egy időben azt rebesgették, hogy a házassága a végét járja, végül sikerült megmentenie azt. (Fotó: IMDb, Getty Images/Dave Benett)

Jennifer Morrison

Jennifer Morrison, mint dr. Allison Cameron az első három évadban volt állandó szereplő. Az, hogy eltűnt, igazából nem véletlen, hiszen ő lett az Egyszer volt, hol nem volt c. sorozat főszereplője. Bár a House idején együtt járt a kollégáját alakító Jesse Spencerrel, végül Adrian Bellani mellett találta meg a boldogságot, akivel 2018-ban ismerkedett meg. (Fotó: IMDb, Getty Images/Leon Bennett)

Robert Sean Leonard

Robert Sean Leonard két forgatókönyv között vívódott, mielőtt elfogadta az onkológus Wilson szerepét. (A másik a Gyilkos számok egyik főszerepe lett volna.) House legjobb barátját alakította, legutóbb pedig az Aranykor című sorozatban láthattuk őt. 2008-ban vette feleségül Gabriella Salick díjugratót. (Fotó: IMDb, Getty Images/Dia Dipasupil)

Lisa Edelstein

Lisa Edelstein úgy került a sorozatba, hogy korábban prostituáltat alakított, és ez úgy megtetszett a rendezőnek, hogy felkínálta neki dr. Cuddy szerepét. Bár azóta is rengeteg szerepben feltűnt, az utóbbi években a festészet köti igazán le. Férjével, Robert Russell művésszel 2014-ben házasodtak össze. (Fotó: Profimedia, Getty Images/Olivia Wong)

Omar Epps

Omar Epps, azaz dr. Eric Foreman volt az egyetlen a kezdőcsapatból, aki végig kitartott a különc orvos mellett. Epps Edelsteinhez hasonlóan inkább a művészetek terén tudott kibontakozni: több könyve is megjelent az elmúlt években. Barátnőjét, Keishát 2005-ben vette el, két gyermeket nevelnek. (Fotó: Profimedia, Getty Images/Cindy Ord)

Jesse Spencer

Dr. Robert Chase volt a sorozat szépfiúja, akit Jesse Spencer alakított. A színész 2014-től a Lángoló Chicago című széria szereplője volt, 2022-ben döntött a távozás mellett. Körülbelül ennyiben ki is merül a karrierje. Ritkán látni vörös szőnyeges eseményeken, és a magánéletét is meglehetősen óvja, annyit tudni, hogy 2020-ban feleségül vette szerelmét, Kali Woodruff Carr idegtudóst. (Fotó: IMDb, Profimedia)

Exit mobile version