Sztárok

Jön a Doktor House-mozi?

Láttunk már olyat, amikor egy sikeres sorozatból mozifilm készült, sőt még annak is volt folytatása. A Doktor House rajongói azonban másfél éve hiába várják a nagy bejelentést, hogy filmet forgatnak a sorozatukból.
 Mi lett a Doktor House szereplőivel?

Nyolc évadot élt meg Doktor House, és a rajongók véleménye megoszlik arról, hogy az utolsó rész igazi lezárása volt-e a történetnek. Most mondhatnánk erre: ez minden sorozat esetében így van, de ez nem lenne igaz. Már a bemutató után is különböző kritikák érték a készítőket, egyesek szerint túlzás volt minden szereplőt „kinyírni”, eltüntetni, a nőkből álló rajongók többsége hiányolta a szerelmi szálat. Persze azért volt, aki szerint ennél jobb befejezés sem kellett, de ők kisebbségben maradtak.

Már tavaly május végén, az utolsó rész bemutatója után azt kezdték találgatni a különböző fórumokon, mekkora az esély egy House-filmre? Voltak, akik szerint elég lenne tévéfilmet gyártani, mások nagyszabású hollywoodi produkciót álmodtak meg, és állítólag rengeteg levél érkezett a stúdióba is, hogy ösztönözzék a készítőket. Idáig azonban hiába. Ha hinni lehetne egyes pletykáknak, akkor ennek legnagyobb kerékkötője maga Hugh Lauire, aki nélkül értelmetlen lenne elkészíteni a filmet. A brit színész azonban örül, hogy nem kell már a zsémbes orvost alakítania. „Rémálom volt Doktor House-nak lenni, nem hiányzik, hogy azt fotózzák, mit vásárolok egy boltban, vagy hova sétálok” – nyilatkozta a színész pár hónapja. Azt is hozzátette, szerette a karaktert, csak a hírnévvel járó felhajtást nem, viszont éppen ezért nem vállalt az elmúlt időszakban filmeket sem, sorozatot pedig a jövőben biztosan nem forgat.

Lauire 250 ezer angol fontnyi fizetést kapott a sorozat minden egyes részéért, ráadásul szerényen is élt Los Angelesben, így most anyagi motivációja sincs. A jelek szerint pedig a rajongók kérése éppen annyira hatja meg a színészt, mint amennyire doktor House szívét sikerülne meglágyítani.

Jön a Doktor House mozi?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top